Topp 5 grunner til å selge huset ditt til en eiendomsinvestor

Av | mars 28, 2021

Du lurer sannsynligvis på hvorfor du vil selge huset ditt til en eiendomsinvestor i stedet for å sette huset på en eiendomsliste eller selge det selv. Det er mange veldig gode grunner til at du bør vurdere å selge til en eiendomsinvestor. Jeg kommer til å dele med deg noen forskjellige alternativer som du sannsynligvis aldri har tenkt på eller visste at du kunne gjøre. Jeg vil gi deg 5 hovedgrunner til at du bør vurdere å selge huset ditt til en eiendomsinvestor.

1) En eiendomsinvestor vil kjøpe huset ditt av deg, uansett hvilken tilstand husene dine er i. Dette betyr at du ikke trenger å reparere huset dyrt. Nå, hvis du har funnet et hus på eiendomslisten, vil de ønske at du utfører nødvendige reparasjoner av huset ditt før du oppfører det. En annen grunn er at de fleste långivere i dagens marked ikke vil låne ut penger til kjøpere som kjøper et hus som trenger store reparasjoner. Nå for andre gang, hvis du prøver å selge huset ditt selv, må du fortsatt skifte gulv og male veggene på nytt. De fleste kjøpere i dagens marked vil ikke ønske å flytte inn i et hjem og begynne å reparere. Derfor vil du ha et begrenset antall kjøpere som kan være interessert i huset ditt, men som ønsker å få huset ditt med stor rabatt.

2) Eiendomsinvestorer vil kjøpe huset ditt for alle pengene som det er, eller de kan gi deg full markedsverdi for huset ditt hvis du er litt fleksibel under dine vilkår. Eiendomsinvestoren vil samarbeide med deg for å bestemme alle målene for salg av ditt hjem. Da vil de gjøre sitt beste for å oppfylle eller overgå alle dine mål for å selge hjemmet ditt. De er profesjonelle boligkjøpere som hjelper folk med å løse deres eiendomsproblemer. De har mye erfaring med å kjøpe hus fra folk som deg, i alle forskjellige situasjoner. For å nevne noen få eksempler som kan hjelpe deg er: hvis huset ditt rett og slett ikke er til salgs i dagens marked, har arvede boliger, ubehagelige eiendommer, ledige boliger, eiendomshus, forsinket betaling, skilsmisser, panterett og dom, utleie av eiendom, utløpt eiendomstransaksjoner, konkurs eller hvis du bare står overfor foreclosure. Uansett tilstand, område eller situasjon du har med huset ditt, kan en eiendomsinvestor tilby deg mange mulige muligheter for å selge et hus raskt.

3) Hvis du selger et hus til en eiendomsinvestor, kan huset stenge raskt, vanligvis innen 10 dager eller mindre. Du vil kunne få tak i kontanter raskt uten å måtte selge huset ditt på tradisjonell måte. Eiendomsinvestorer er erfarne fagfolk som hjelper huseiere å komme igjennom hussalgsprosessen raskt. Årsaken til at de kan stenge raskt hjemme hos deg, er at de jobber med et stort nettverk av kjøpere som har penger og er villige til å kjøpe hus i ditt område raskt. Det er ikke som en tradisjonell kjøper du får ved å selge et hus selv eller fra en eiendomsselger. Å stenge denne typen kunder vil ta minst 30-60 dager, og bare hvis de fullfører låneprosessen.

4) Eiendomsinvestorer ønsker ikke å liste opp huset ditt, men vil kjøpe det raskt. Når du selger huset ditt til en eiendomsinvestor, vil de selge det hyper til sine kjøpere. Med det mener jeg at hvis du selger huset selv, vil du sannsynligvis sette et skilt foran huset, legge en annonse i avisen, eller kanskje til og med føre huset ditt på MLS for en engangsbeløp. Disse tingene er bra, men i beste fall får du sannsynligvis bare noen få mennesker til å se på huset ditt, og de fleste av dem blir trette. Det er flere hus til salgs i dagens marked, og så er det folk som kan kjøpe dem alle. Det samme gjelder hvis huset ble oppført på eiendommen; de vil sette et skilt i hagen din, rangere det på MLS og vente på at folk skal ringe. De fleste eiendommer markedsfører ikke hele tiden eiendommen din på andre måter utover det. Eiendomsinvestoren vil selge eiendommen din umiddelbart etter å ha avtalt pris og vilkår. Huset ditt vil bli markedsført med all tilgjengelig reklame, slik at huset ditt blir utsolgt raskt. I tillegg har de en enorm liste over kjøpere som for tiden kjøper hus og har penger til å gjøre det raskt. Derfor er det beste alternativet å selge til en eiendomsinvestor hvis du raskt vil selge huset ditt i dagens marked.

5) Når du selger et hus til en eiendomsinvestor, trenger du ikke betale noe ut av lommen. Faktisk jobber de hardt for deg og med deg for å selge huset uten kostnad og veldig raskt. Årsaken til at de kan gjøre dette er å faktisk få en provisjon fra kjøperen som selger eiendommen, og dermed eliminere eventuelle kostnader for selgeren. For ikke å nevne at eiendomsinvestorer vil tilby deg et nettotilbud for huset ditt. Dette betyr at du vil motta dette nettotilbudet etter fullføring. Nå, hvis du har solgt huset ditt på tradisjonell måte, kjøper det selv eller gjennom en eiendom, vil du i gjennomsnitt bare tjene 80-85% av prisen på huset ditt når du lukker det. Årsaken til dette er egentlig at du vil ta 6% provisjon på eiendommen, da må du betale tap på 2-3%, og da vil kjøperen ha minst 5% rabatt i dagens marked. Etter alle disse rabattene vil kjøperen inspisere eiendommen til huset ditt, og inspektøren kommer tilbake med en stor liste over mulige problemer som kjøperen vil ha rabatt på. Dette er vanligvis ytterligere 3-5%. de fleste selgere er ikke klar over at dette faktisk er hvor mye penger de vil bidra når de er ferdige, etter å ha ventet 4-8 måneder gjennom hele prosessen med å selge hjemmet på den tradisjonelle måten.

Som du sikkert allerede har funnet ut, er det mye høyere å selge huset ditt til en eiendomsinvestor fordi det selger huset ditt på tradisjonell måte, solgt av eieren eller eiendommen. Er tiden og pengene dine virkelig verdt alt bryet og forverringen av å selge huset ditt på den tradisjonelle måten? Hvis du selger et hus til en eiendomsinvestor, vil du selge huset ditt raskt, vennlig og uten problemer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *