Ti doser og ikke bør selge hjemmet ditt til en topp dollar

Av | mars 28, 2021

Mange forhandlere legger for lite vekt på å ordne hjemmene når de markedsfører dem. Dette må gjøres selv av leverandører med nylig renoverte hjem. Det er sterk konkurranse, og hver detalj er viktig for raskt salg og for den høyeste dollar.

Hvis du vil selge huset ditt, kan du ta ti minutter å lese denne listen. Så begynn å pakke!

1 FJERN rotet og juster rommet! Dette er enkle råd, men det er det vanskeligste trinnet for selgere. Si farvel til hjemmet og slett deretter minner fra rommet ved å lagre personlige ting. Jo flere potensielle kjøpere vil være i stand til å visualisere sine ting i rommet, jo bedre.

2. IKKE lag en koselig inngang som du vil føle deg bra til. Hold denne plassen ren, godt opplyst og oppdatert. Førsteinntrykk er kritiske.

3 IKKE invester i billig kapital. Mal veggene i nøytral lysfarge, oppdater lysene, kranene, dørknappene og bakflisene. Hvis du ikke har tid, er det velbrukte penger å ansette noen til å fullføre disse tingene. Hvis du ikke har talentet, kan du leie en interiørdesigner eller et hus til å konsultere i noen timer. Små kosmetiske forbedringer legger opp.

4 IKKE revidere hjemmet ditt hvis du ikke har tid, penger eller energi. Fungerer som å reparere gulv, kjøkken eller bad er stort og stressende, spesielt hvis du bor i huset mens du jobber. Du tror foryngelse ikke er en fornyelse.

5. IKKE invester i å arrangere en uteplass eller sittegruppe hvis du selger i de varmere månedene. Potensielle kjøpere elsker merverdien av plass til å spise eller sitte ute. Mal på dekk og lag et komfortabelt rom med utemøbler. En paraply og grill er gode utsalgssteder.

6 IKKE invester i basseng, boblebad eller dam. Du vil ikke returnere pengene. Du kan til og med fremmedgjøre en rekke alternativer som motvirkes av vedlikehold og potensiell fare for små barn.

7 ELLER la kjøkkenet eller badet overflatetransformere. Disse to rommene er de viktigste i ethvert hjem. Det er ikke nødvendig å endre hele innstillingen. Nye kraner, knapper, backsplash, design, vask og maling er enkle og billige oppdateringer. Husk at det er nøytralt.

8 HUSK landskapsarbeidet og tiltrekningen av utendørs. Dette er det første kundene vil se. Hvis de ikke har det, må du jobbe enda hardere inne. Så hvorfor skulle han ikke måtte bekymre seg for noe? Mal inngangsdøren, gi dem et nytt håndtak, fikse sprekker i sporet, mal postkassen, eller få en ny. Løs eller få nye husnummer. Gjør det sjarmerende ved å beskjære alle trær, busker, gress og legge til blomster.

9 Vær forsiktig når du beveger deg. Doner hjemmeinnredninger som er i stand, Habitat for Humanity’s ReStore, og ta avfallet ditt til et økosenter. I stedet for å erstatte dem, bør du vurdere å snu eller male kjøkken- og baderomsskapet på nytt. Jo mer du kan bruke og redesigne, jo bedre. Målet her er å bruke minst mulig på maksimal effekt.

10 IKKE la dyrespor ligge rundt huset. Skrapede dører, en katteske, rotete spiseskåler, gjengrodde tepper og tyggede leker må gå. Ikke alle er dyreelskere, og de kan kanskje gi opp hjemmet helt hvis de var allergiske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *