Tenker du å kjøpe en eiendom med Roth IRA-midler? 4 tips for feil investering

Av | april 6, 2021

Hvis du vurderer å kjøpe en eiendom med Roth IRA-midler, la meg gi deg litt råd. Velg riktig administrator. Det er mange eksempler på hvordan en IRA lykkes med å kjøpe eiendom, men gebyrene som belastes av forskjellige forvaltere kan gjøre en stor forskjell.

# 1 – Ikke-investerte kontantsaldoer

Når du begynner å kjøpe eiendom med Roth IRA-midler, vil du nesten alltid ha litt penger på kontoen din. Faktisk må du ha litt penger der, fordi alle kostnadene knyttet til vedlikehold av eiendommen må komme fra kontoen.

Tror ikke administratorer ikke vet dette. De utnytter det. Det er ett stort selskap som trekker 45% av din opptjente rente på ikke-investerte kontantsaldoer hvert år. Dette kalles vedlikeholdskostnad, men det er ikke noe ekstra vedlikehold. Uansett hva som er på kontoen, kreves samme type vedlikehold.

# 2 – Ekstra kostnader

Når det gjelder å velte IRA når du kjøper eiendom, må du ha en frittstående konto. Be administratoren om å skrive en sjekk for kjøpet. Noen selskaper tar betalt for å skrive sjekker. De tar betalt for overføring av adresser og dokumenter eller pantelister. Hver gang du bruker en konto for å kjøpe eller selge en eierandel, tar de et gebyr. Alle disse avgiftene kan utgjøre opptil tusenvis av dollar på ett år.

Når det gjelder å velte IRAer når du kjøper eiendom, er en av de største fordelene for investorer muligheten til å beholde høyere fortjeneste på grunn av et skattefritt kontomiljø. Men hvis administratoren tar betalt et antall avgifter, må du ikke beholde det så mye.

En av de største fordelene ved å kjøpe eiendom med Roth IRA-midler er at du aldri vil betale skatt på disse inntektene. Bidragene dine beskattes som vanlig inntekt. Det er ingen kapitalspill eller inntektsskatt på kontoen. Kvalifiserte distribusjoner blir aldri beskattet.

# 3 – Årlig vedlikeholdsavgift og rimelig installasjonspris

Hvis IRA velter, er kjøp av fast eiendom bare mulig hvis du velger en administrator som tilbyr dette alternativet. De selskapene som for øyeblikket tilbyr «gratis og enkelt oppsett», tilbyr ikke opsjoner. De er aksjemeglere og tar store provisjoner for å kjøpe og selge aksjer.

En rimelig provisjon for oppsett er $ 50. Det årlige vedlikeholdsgebyret avhenger av den totale verdien av fakturaen. Hvis du er som meg, kjøper du eiendom med Roth IRA-midler for å kjøpe en million dollar eller mer. Tro meg, dette er ikke en umulig drøm.

# 4 – Utdann deg selv

Hvis du ikke er erfaren når det gjelder å velte en IRE når du kjøper en eiendom, må du først se etter litt utdannelse og informasjon. Det er et lite antall selskaper som tilbyr direkte investeringsmuligheter. Det kan være det beste valget akkurat nå.

Når du har lært mer om å kjøpe eiendom med Roth IRA-midler, vil du kunne gjøre mer. Men start sakte, bare for å være trygg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *