Side for personvernerklæring

Generell erklæring om beskyttelse av personlige data og Juridiske Retningslinjer

LØFTET OM PERSONVERN

eXp Realty rik ideer er forpliktet til å respektere personvernet og sikkerheten av besøkende på nettstedet. Vi samler inn informasjon for å behandle transaksjoner og hjelpe oss å gi et bedre nivå av service. Vi selger ikke informasjonen din til noen. Vi strever for å beskytte sikkerheten og konfidensialiteten til den informasjon som vi samler inn. Vi inviterer deg til å lese følgende avsnitt.

Det finnes en rekke forskjellige måter vi kan samle inn og bruke personlig informasjon fra deg. På tidspunktet for samling, vi tydelig informasjon vi samler inn, og de formål som vi bruker det.

KOMMUNIKASJON FRA DEG

Du kan sende oss en epost eller skriv til oss ditt navn og kontaktopplysninger og annen personlig informasjon som finnes i meldingen.

KUNDESTØTTE

Du kan telefon eller e-post til oss vedrørende teknisk assistanse du trenger om våre produkter eller informasjon du ønsker å motta angående våre produkter.

E-POST / DIREKTE E-POST-KAMPANJER

Fra tid til annen, vi kan kontakte deg direkte via post, e-post eller telefon for å informere deg om nye produkter, kampanjer eller spesialtilbud som kan være av interesse for deg.

SPESIALRAPPORTØR

Vi kan sende nyhetsbrev til våre kunder som gir dem med artikler og informasjon som vi tror kan være av interesse for deg.

SAMMENDRAG INFORMASJON

Når du går inn på vårt nettsted, vår webserver automatisk samler og samler inn informasjon om ditt besøk. Denne informasjonen omfatter url-adresser eller domener av den refererende nettsteder, type nettleser, operativsystem, hvilke sider du går til, og dato og klokkeslett for besøket. I generelt er, denne sammendrag informasjon som ikke identifiserer deg personlig. Hvis vi relatere denne informasjonen med deg, vil vi behandle den i samsvar med denne policyen.

Fordi vi stole på tredjeparts kommersiell programvare, og programmer for å betjene våre servere, vi kan utilsiktet samle inn personlig informasjon på grunn av noen automatiske funksjoner eller funksjonalitet i programvaren, eller på grunn av visse programvaren endringer eller oppdateringer.

KJEKS

«Cookies» er informasjon som nettleseren lagrer på harddisken til datamaskinen er å tillate deg å kommunisere og samhandle med nettstedet ditt lettere. Vi kan bruke informasjonskapsler for å gjøre det enklere for deg å bruke nettstedet vårt og til å tillate oss å spore visse statistisk informasjon som hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt. De fleste nettlesere er i utgangspunktet satt til å akseptere cookies. Du kan imidlertid deaktivere mottak av informasjonskapsler når som helst ved å tilbakestille nettleseren din. eXp Realty rik ideer vil aldri bruke informasjonskapsler til å innhente informasjon fra datamaskinen din som ikke er relatert til nettstedet eller din bruk av nettstedet.

KLIKK PÅ STRØM DATA

Når du surfer på internett, et spor av elektronisk informasjon som er igjen på hvert nettsted besøkt. Denne beskjed, noen ganger kalt» klikk stream » data, kan bli samlet inn og lagret av nettstedets server. Klikk strøm data som kan fortelle oss hvilken type datamaskin og surfer programvaren du bruker, adressen til den nettsiden som du ble henvist til nettstedet, og i noen tilfeller, din e-post adresse. Vi kan bruke klikk-stream » – data for å bestemme hvor mye tid besøkende tilbringer på hver side av nettstedet ditt, og hvordan de navigerer på nettstedet. Vi bruker bare denne informasjonen til å forbedre nettstedet. Noen samling eller bruk av klikk-stream » – data vil være anonym, og aggregert og ikke inneholder noen personlige opplysninger.

SAMTYKKE TIL BEHANDLING

Ved å gi informasjon på nettstedet, kan alle brukere forstår og uttrykkelig samtykke til innsamling og behandling av slik informasjon i Usa.

SIKKERHET

Vi bruker kommersielt rimelige tiltak for å sikre at din informasjon er lagret og vedlikeholdt i et sikkert miljø. Vi har prosedyrer på plass for å sikre at din informasjon er gjort tilgjengelig kun for å slike personell som er nødvendig for å utføre de angitte formål som vi har kommunisert til deg.

JURIDISKE OFFENTLIGGJØRING

eXp Realty rik ideer er i henhold til et gyldig juridisk prosess slik som en ransakelsesordre, stevning eller rettskjennelse, å autorisere tilgang til informasjon, inkludert personlig identifiserbar informasjon, levert på nettstedet for å etterkomme en slik prosess, og for å beskytte våre rettigheter og eiendom.

SIDE

Nettsteder kan inneholde koblinger til andre nettsteder. Andre nettstedene kan også link eller link til nettsiden. eXp Realty rik ideer er ikke ansvarlig for personvernet eller innholdet på disse nettstedene.

BARN

Dette nettstedet er et generelt publikum, det er ikke hadde til hensikt å ha eller har som hensikt å samle inn personlig informasjon fra barn under 13 år. For å være i samsvar med bestemmelsene i children ‘ s online privacy protection act, barn under 13 år bør ikke oppgi personlig informasjon på dette nettstedet. Vi ber foreldre å holde et øye på sine barn, mens nettet.

GARANTIFRASKRIVELSE

eXp Realty rik IDEER gir informasjon på dette nettstedet på en» som den er «og» som tilgjengelig» – basis, uten garanti av noe slag, verken uttrykte eller underforståtte. Uten å begrense det foregående, eXp Realty RIK IDEER frasier seg uttrykkelig alle garantier, inkludert, men ikke begrenset til: (i) garantier knyttet til tilgjengelighet, nøyaktighet, egnethet, pålitelighet, aktualitet eller nytten av innholdet på nettstedet; og (ii) eventuelle garantier om eierskap, fravær av krenkelser, garantier for salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål, eller for noen garantier fremkommer fra atferd, bruk eller forretningspraksis. DENNE ERKLÆRINGEN GJELDER FOR ALLE TAP ELLER SKADER SOM OPPSTÅR SOM FØLGE AV: (1) ENHVER FEIL, UTELATELSE, SLETTING ELLER FEIL I INNHOLDET, ELLER (2) SVIKT I YTELSE, FEIL, UTELATELSER, AVBRUDD, SLETTING, DEFEKT, FORSINKELSE I DRIFT ELLER OVERFØRING, DATAVIRUS, KOMMUNIKASJON LINJE SVIKT, TYVERI ELLER ØDELEGGELSE AV POSTEN, UAUTORISERT TILGANG, ENDRING ELLER BRUK AV POSTER, ENTEN FOR KONTRAKTSBRUDD, URETTMESSIGE HANDLINGER, UAKTSOMHET, INJURIER ELLER ANDRE TILTAK. eXp Realty rik ideer går ikke god for eller garanterer: (1) som en del av nettstedet vil være fri for infeksjon av virus, ormer, trojanere eller noe annet som viser forurensende eller destruktive egenskaper; eller (2) at tilgangen til websiten vil være uavbrutt eller feilfri.

ANSVARSBEGRENSNING

Under ingen omstendigheter, inkludert, men ikke begrenset til, uaktsomhet, skal eXP Realty rik ideer er ikke ansvarlig overfor noen part for: (i) eventuelle direkte, indirekte, spesielle, straffende, tilfeldige skader, følgeskader (inkludert, men ikke begrenset til, skader for driftsavbrudd, tap av fortjeneste, tap av programmer eller tap av informasjon) eller noen andre skader som oppstår på noen måte ut fra tilgjengelighet, bruk, bruk av, eller manglende evne eXp Realty rik Ideer nettstedet, Selv om eXp Realty rik ideer eller eXp Realty rik IDEER autorisert representant har blitt informert om muligheten for slike skader eller tap; eller (ii) eventuelle krav for feil, utelatelser eller andre typer unøyaktigheter i eller destruktive funksjoner på nettstedet. Ikke i noe tilfelle skal eXp Realty rik IDEER’ totale ansvar overfor deg her, for ethvert krav eller søksmål som oppstår som følge av bruk av nettsiden (enten i kontrakt, skadevoldende handling eller noe annet) overstige beløpet som er betalt av deg, hvis noen, for å få tilgang til dette nettstedet. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner tillater ikke eksklusjon eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, og i slike stater eller jurisdiksjoner, eXp Realty rik ideer ‘ ansvar er begrenset i den utstrekning det er tillatt ved lov.

AKSEPT AV DENNE POLITIKKEN AV BRUKEREN

Ved å besøke dette nettstedet, aksepterer du vilkårene i eXp Realty rik IDEER juridiske og Personvern. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne personvernpolicy, må du ikke bruke nettstedet. Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å endre, modifisere, legge til eller fjerne deler av disse personvernreglene, og lovgivningen til enhver tid. Din fortsatte bruk av nettstedet etter kunngjøring av endringer i disse vilkår og betingelser betyr dette at du godtar disse endringene.