Selger vi et hus, SCIENCE?

Av | mars 28, 2021

Nei, over – kompliser det! Eiendomstransaksjoner og agenters beste praksis kan være delkunst og delvis vitenskap, så det er viktig å unngå fristelsen til å overdrive – tenk på saken og prøv hele tiden å tenke utenfor boksen! Når agenter prøver å selge ethvert hus / eiendom som representerer klientens beste, må de profesjonelt bruke velprøvde teknikker og metoder, samtidig som de anerkjenner dagens trender og spesielle nisjer i dette hjemmet! Han selger faktisk huset, a VITENSKAP? Med dette i bakhodet vil vi i denne artikkelen prøve å kort reflektere, undersøke, gjennomgå og diskutere med en minnesmerke hva dette betyr og representerer, og hvorfor enhver huseier bør forsøke å bedre forstå det.

1. System; løsninger; service: Det er plikten og ansvaret til den utvalgte, utvalgte og innleide eiendomsmegleren å fullstendig forklare årsakene og systemet de vil bruke, og hvorfor det etter deres mening passer best til kundens beste. . Selv om det er utfordringer, må mulige løsninger foreslås for å løse dem på en verdifull, serviceorientert måte!

2. CMAKonkurransedyktig markedsanalyse: Vær oppmerksom på eksperter som foreslår og / eller foreslår en notering uten å støtte deres begrunnelser fullt ut, ved å bruke ekspert utformet konkurransedyktig markedsanalyse eller CMA. Dette bør grundig sammenligne den aktuelle eiendommen med eiendommer som nylig er solgt, så vel som for øyeblikket tilbys på markedet. Han må ta i betraktning både styrken til klienten og svakhetsområdene!

3. Fantasi; ideer; integritet: Det største målet på sann, absolutt integritet må håndteres til enhver tid! Han må ha en godt utviklet, passende fantasi, samtidig som han introduserer ideer som hjelper hans klient!

4. Etikk; medfølelse; vektlegging: Det er etisk å representere huseieren og fortsette å beskytte deres personvern, opplysnings- / skatteinformasjon og all annen personlig informasjon. Han trenger å utvikle et forhold slik at han kan fortsette med størst empati! Dette må dirigere dit han setter fokus!

5. Behov; nisje: Hvis noen håper å svare på reelle behov, må de ta seg tid og gjøre en innsats for å ærlig, grundig undersøke et bestemt nisjehus og hva det kan bety når det gjelder den generelle markedsføringsstrategien!

6. Kreativ; konklusjon: Jo mer dyktig og klar han er, jo mer kreativ og meningsfylt er presentasjonen hans! Det er viktig å vite at agenten ikke utførte sine plikter og ansvar før han var ferdig!

7. Oppmuntre; fortreffelighet: Flotte agenter fokuserer på kvalitet og fortreffelighet hver gang! Dette er den beste måten å oppmuntre din klient og potensielle kunder til å komme til møtet!

Hjem til salgs, VITENSKAP? Definitivt, i veldig stor grad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *