Planlegg i 5 trinn for å forberede deg på å kjøpe et hus

Av | mars 28, 2021

Selv om huseiere ofte blir ansett som en hovedkomponent i den såkalte amerikanske drømmen, ville det ikke være fornuftig å planlegge effektivt og sørge for at det ikke blir et mareritt? Etter mer enn femten år, som eiendomsmegler i New York State, opprettet jeg det jeg ofte omtaler som RIKE IDÉER for klokt å fortsette å kjøpe et hus. I denne artikkelen vil vi prøve å kort vurdere, undersøke, gjennomgå og diskutere fem-trinns plan for riktig, effektiv, smart forberedelse for denne prosessen og passende videreføring.

1. Samle / samle inn nok midler til forskjellige behov og ønsker: Det er lurt å fortsette, så godt forberedt som mulig, fra begynnelsen. Vel, før du begynner å lete etter et hus, begynn å systematisk spare penger. Husk at du ikke bare trenger midler til innskuddet (ofte, men ikke alltid 20%), men også midler til andre endelige kostnader, inkludert, men ikke begrenset til, forskuddsbetalt eiendomsskatt, verktøy og andre såkalte midlertidige gjenstander. I tillegg krever de fleste utlånsinstitusjoner bevis og bevis på tilbakebetaling av flere måneder.

2. Få en kopi av kredittrapporten din (hvis mann og kone, du får begge deler): En gang i året kan du be om en gratis kopi av kredittrapporten din fra en av de største kredittinstitusjonene / selskapene. Les nøye gjennom dette dokumentet og korriger eventuelle feil. Hvis vurderingen din ikke er så høy som en utlånsinstitusjon ønsker, kan du begynne å ta skritt for å forbedre den og forbedre den før enn senere!

3. Tilbakebetaling av annen gjeld: Kredittinstitusjoner bruker formler for å bestemme sine kvalifikasjoner og motta midler. Disse er generelt fokusert på prosentandelen av gjeld til inntekt. Derfor avgjør den andre gjelden din før du fortsetter!

4. Ikke legg til annen gjeld: Unngå å få ekstra gjeld, uansett hvor praktisk og / eller for tiden attraktiv. Ikke fall i fellen med å godta nye regninger å betale i butikken, da dette kan skade kredittverdigheten din når du leter etter et pantelån!

5. Kjøp boliger etter beste evne: Unngå fallgruvene ved å bli kjæledyrrik og forsøk å kjøpe et hjem som overgår dine komfortable valg! Du vet hvor mye du har råd, komfortabelt og trygt, så velg klokt og vær komfortabel!

Siden verdien for huset vårt er den største ressursen for de fleste av oss, er det ikke fornuftig å gå forsiktig og klokt ut? Vil du takle denne oppgaven?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *