Konkurs og kjøp av bolig – 3 fordeler ved å kjøpe bolig etter konkurs

Av | mars 28, 2021

Hvis du nylig har begjært konkurs, lurer du kanskje på om du kan få godkjent et boliglån. Du lurer kanskje også på om det er en god idé å kjøpe et hjem etter en nylig konkurs.

Selv om konkurs kan gjøre det vanskelig å få pantelån, er det fortsatt mulig å gi pantelån. Det er faktisk flere og flere dårlige kredittlånsprogrammer som kommer hele tiden. Generelle långivere er mer fokusert på å hjelpe personer med dårlig kredittverdighet å oppnå huseiere. Dette er hovedsakelig fordi konkurser fremdeles øker og det er flere og flere mennesker med dårlig kreditt som leter etter boligfinansiering.

Her er noen grunner til å vurdere å eie et hjem etter konkurs:

1. Øk kredittpoengene dine – Når du betaler regelmessig, forbedrer du kredittvurderingen. Etter at forskuddsstraffen er utløpt, bør du kunne refinansiere pantelånet til en mye lavere rente. Etter at konkursen din er fullført i mer enn 2-3 år, bør du finne det mye lettere å kvalifisere for et pantelån med lavere renter.

2. Skriv kapital i hjemmet ditt – Hvis du bare betaler husleie, forkaster du månedlige innbetalinger. Når du eier et hjem, øker verdien av hjemmet over tid, og du prøver å eie eiendelen.

3. Ta opp et aksjelån for å konsolidere gjeld eller skaffe ekstra penger – Når du kjøper et hus, omtrent seks måneder senere, kan du ta opp et aksjelån i hjemmet ditt og konsolidere annen gjeld du måtte ha fra konkurs eller en gjeld som ikke kan inngå i konkursen din. Skatt og studielån i konkurs vil ikke bli tilgitt. Det kan også være lurt å bruke de ekstra pengene på å investere i en forretningsreise eller å gjøre de nødvendige forbedringene i hjemmet.

For å se listen vår over anbefalte långivere online for dårlige kredittlån,
besøk denne siden:
Anbefalt
Bad Credit Mortgage Långivers Online
.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *