Kjøpe eller selge hus? Hvorfor du trenger en advokat

Av | april 5, 2021

Risiko for Nei Å ansette en erfaren eiendomsadvokat kan koste en kjøper / selger tusenvis, om ikke titusenvis av dollar. Siden kjøp eller salg av huset ditt kan være din viktigste økonomiske transaksjon, bør du ikke være smart, pund dum.

De fleste er ikke klar over hvor komplisert kjøp og salg av et hus egentlig er. Prosessen innebærer å lese og utarbeide komplekse juridiske dokumenter (dvs. lange salgskontrakter med liten skrift) og krever kunnskap om vanlig eiendomspraksis. I tillegg innebærer hvert trinn fra å forhandle om vilkårene til utkast til ferdigstillelse en betydelig mengde papirarbeid.

Kompleks prosess

De fleste vil bare selge eller kjøpe et par ganger i løpet av livet, men en eiendomsadvokat vil fullføre salget eller kjøpet av et hjem noen ganger i uken. I tillegg er ingen eiendomstransaksjoner det samme. Faktisk er det sannsynlig at du vil møte forskjellige omstendigheter, hindringer og risikoer med hver transaksjon.

For å kjøpe eller selge et hus, må du utføre en rekke komplekse oppgaver, inkludert følgende:

1. Enig om vilkårene i salgskontrakten: Erfarne advokater ønsker å få det beste tilbudet for klienten sin (selv om det er for din regning).

2. Følg strenge juridiske frister: Mange eiendomstransaksjoner faller fordi tidsfrister ikke overholdes (dette kan koste deg et drømmehus).

3. Få finansiering: De fleste kontrakter avhenger av finansiering, og ved avslutning signerer kjøperen hundrevis av sider med lånedokumenter som bare kan forklares av advokaten.

4. Få eiendomsanmeldelser: Advokaten din vil utføre et adressesøk for å sikre at selgeren er den faktiske eieren av eiendommen, at han har betalt alle skatter, og at det ikke er noen dom mot eiendommen. I tillegg vil advokaten din ansette en ingeniør for å inspisere landet og bygningen for å sikre at det ikke er skjulte mangler.

5. Få eiendom og / eller pant forsikring: Pantelånere må forsikre hjemmet ditt for å beskytte sikkerhetsinteressen din.

Mange papirer

New York State lover kan være spesielt kompliserte for boligkjøpere og selgere, med hver transaksjon som involverer en betydelig mengde papirarbeid. Dokumentene er omfattende (dvs. hundrevis av sider) og er fylt med teknisk og juridisk terminologi som er vanskelig for de som ikke er kjent med eiendomstransaksjoner.

Kjøper / selger bør alltid ha en advokat for å lese de juridiske dokumentene og forklare dem i lekmannsbetingelser. Faktisk, selv en advokat som ikke praktiserer eiendomsrett skal ansette en eiendomsadvokat for å hjelpe ham med å forstå hva et bestemt dokument betyr.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *