Kjøpe boligforsikring: en oversikt over HO3-regler og online forsikringsleverandører

Av | mars 30, 2021

I dag er det så mange leverandører av bolig- / eiendomsforsikring at det virker litt forvirrende selv for de som er mer kjent med bransjen. Enten du prøver å kjøpe boligforsikring for første gang eller har gjort det tidligere og vil finne en bedre policy, må du bestemme om du vil kjøpe avtaler selv eller ha en megler som hjelper deg.

Det første trinnet er å finne ut nøyaktig hvilken huseierpolicy du trenger og hvilken type dekning du trenger. Noen ting som er vanlige i forsikringspoliser (“HO3 Houseowners Policy”) inkluderer å dekke leiligheter, dekke andre fasiliteter på eiendommen din (garasje, lager, svømmebassenger osv.), Og noen ting som er hjemme hos deg. Denne typen politikk kan også dekke tilfeller der du trenger å bo andre steder fordi hjemmet ditt er uegnet for bruk, for eksempel ekstrem værskade, gnagerangrep, ødelagte rør / oversvømmet kjeller osv.

Plassering vil spille en viktig rolle i prisene når du kjøper boligforsikring. Gitt at noen geografiske steder er dyrere enn andre. For eksempel vil de som bor i landlige områder med lav kriminalitetsrate nesten alltid betale mindre forsikring enn de som bor i et kriminalitetsutsatt byområde.

Kjøp boligforsikring med en kjent polisgrense

For å få et inntrykk av hva grensen for dekningspolitikken for hjemmet ditt er, må du bestemme kostnadene for å bygge hjemmet eller «erstatningsverdien» for hjemmet ditt. Hvor mye vil det koste hvis du må pusse opp et helt hjem? Det kan være lurt å konsultere entreprenører, taktekkingsselskaper, byggherrer osv. For å hjelpe deg med beregningene.

For å beskytte visse verdisaker, som smykker, antikviteter, kunstsamlinger osv., Antar du ikke bare at de vil bli dekket av policyen. I mange tilfeller må du legge til «ryttere» i policyen. Disse rytterne, også kjent som en «anbefaling», lar deg legge til dekning som går utover standardforsikringen.

Dagens huseiere slipper virkelig å holde seg til tradisjonelle forsikringsselskaper. Noen online virksomheter tilbyr unike tilnærminger som inkluderer “flat fee” og “refund” -tjenester.

Et online selskap med en A-vurdering som du kan kjøp boligforsikring av er Lemonade. Det tilbyr en «flat fee» -modell og er kjent for å betale ned gjeld super raskt. Det er også forsikret av noen av de beste gjenforsikringsselskapene i bransjen. Ta en titt på noen rabatter med limonade for å lære hvordan du kan få en god og rimelig boligforsikring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *