Innenlandske selgere! Er du skyldig i 7 synder ved å selge hjemme?

Av | mars 28, 2021

Grådighet: Denne er en gigant. I butikkmarkedet var det lett å komme i kontakt med din grådige side. Du følte deg som Midas, alt du krevde fra kunden ble til gull i hendene dine. Fulle av slik kraft blir kundene ofte hjelpeløse hvis de vil, hvis de vil ha hjemmet ditt. I et balansert marked eller til og med et kundemarked har mange selgere ikke gitt opp grådighet. Ironisk nok koster grådigheten til disse leverandørene penger. Spør en hvilken som helst eiendomsmegler, og de vil fortelle deg historier om avtaler som ble gjort på grunn av en vare på $ 300,00 som ikke kunne avtales. Mange selgere har ikke lenger noen fordel, de vil ikke gi opp hvis det betyr mindre penger i lommene, og nå kan kjøpere flytte til neste hus på listen. Selgeren kan hevde å reparere en vare i huset for $ 500,00 eller gi en billig hjemmegaranti, men når kjøperen flytter inn hos en nyttig selger, venter den grådige selgeren på en annen kjøper – hele tiden mens han betaler pantet i husene. å selge. Dårlig trekk.

Urealistiske forventninger: Alle som har solgt et hjem i detaljmarkedet, vil ha vanskelig for å forstå kjøperens marked. Hvis du vil selge huset ditt, må du glemme alt du husker tidligere om å selge huset ditt. Det er sannsynlig at hjemmet ditt ikke vil bli utsolgt på en uke, og du vil heller ikke motta flere tilbud. Urealistiske forventninger er grunnlaget for skyld og harme og forhindrer salg av ditt hjem. De første ukene når du har hjemmet ditt på markedet er fylt med håp, angst og urimelig humørsykdom. Det er helt normalt å tro at hjemmet ditt på en eller annen måte er mer spesielt enn andre i markedet, og ditt vil være et unntak fra det vanskelige markedet. Når det blir klart at forsyningskrigen ikke har materialisert seg og hjemmet ditt fortsatt sitter ved siden av de andre, blir boligselgeren knust med urealistiske forventninger. Vær positiv til hjemmet ditt, men la deg ikke lure av hva salget vil medføre. En boligselger med et realistisk syn på hva som skal til for å selge et hus i et balansert marked eller et kjøpermarked, kan lett tilpasse seg endrede markedsforhold, forbedre hjemmet sitt med konstruktiv tilbakemelding og selge hjemmet raskere i retur.

Stolthet: Hvis du virkelig vil selge huset ditt, lover du med en gang at du aldri vil si følgende setning: «Jeg vil sende en melding til denne kjøperen.» Hvis du liker å sende meldinger, kan du kanskje avle bæreduer. Hvis du vil selge huset ditt, kan du utelate denne setningen fra ordforrådet. Meldingen selgere sender når de svarer på kjøpere som dette, er: «Jeg vil ikke selge huset mitt. Du fornærmet meg.» Til slutt sitter du igjen med bare din stolthet og det huset som rett og slett ikke vil selge. Som en aktiv Ebayer har jeg ennå ikke vært vitne til en transaksjon der selgeren av et produkt vil motsette seg den laveste budgiveren. Det hele handler. Skille følelsene dine fra prosessen med å selge et hjem, og du har en fordel over sinte selgere i ditt område, ettersom kjøpere som er omvendt med sine «meldinger» vil kjøpe et hjem – bare ikke sitt eget! Meldingen du sender til kunden må være i form av et mottilbud. Ikke nå lenger. Ikke mindre.

Utålmodighet: Du vil at dette huset skal selges. Nå! En utålmodig selger kan ikke forstå hvorfor hjemmet deres ikke solgte ut den første uken. For tredje uke på rad er den utålmodige boligselgeren allerede rasende og lurer på hvordan man kommer seg ut av børsavtalen. Er du en utålmodig boligselger? Hvis du nøye har valgt eiendomsmegler og du trodde de var klare til å jobbe da du signerte børsnoteringsavtalen, så len deg tilbake og la markedet fungere. En utålmodig selger ringer agenten sin for oppdateringer mer enn en gang om dagen, selv om det ikke var aktivitet i huset. Spørsmålet «hvorfor er det ikke til salgs?» ringes regelmessig via telefon. Gjør du, en utålmodig selger, alt du trenger å gjøre for å selge hjemmet ditt? Har du gjort tingene agenten din foreslo at du skulle beholde hjemmet ditt til salgs? Hørte du virkelig på sammenlignbar prisinformasjon fra agenten din? Eller hadde du en bestemt pris i tankene og ønsket ikke å flytte ut av den når du oppførte hjem? En utålmodig selger kan skape enormt stress for alle som er involvert i boligsalg, og dette kan helt unngås. Til slutt vil tiden for å selge hjemmet være en kombinasjon av pris, tilstand og lykke. Ingen utålmodighet vil endre det.

Ignorer markedet: Uvitenhet er ikke lykke. Uvitenhet er en katastrofe for boligselgeren. Ja, vi vet at naboen din solgte huset ditt til samme pris du vil ha for ditt hjem, men det var for fire måneder siden. Boligmarkedet for fast eiendom er mer flytende enn noensinne. Lær deg selv om dagens markedssituasjon, ikke om fjorårets marked, ikke engang om forrige måneds markeder. En huseier som ignorerer markedet, vil intervjue noen få eiendomsmeglere, lese dataene fra agenten, så ignorere dataene og finne en liste med agenten som gir dem minst argument om urealistiske boligpriser. Eiendomsmeglere setter ikke pris på leiligheter, selgere. Agenter vil tilby verdifull informasjon og informasjon for å hjelpe selgeren med å velge en pris. Noen agenter nekter å liste hvis de mener at selgeren ikke er realistisk med hensyn til priser, men mange andre vil sette den på listen med en advarsel om at selgeren må senke prisen senere. Med så mange andre eiendommer på markedet, vil et overpriset hjem sitte der som et brett for måltider på en vegetarisk samling. Selgeren vil deretter forfølge markedet ved å senke prisen etter å ha observert prisfallet rundt dem. Til slutt kan huset selges, og prisen vil bli bestemt av markedet, som alltid. Hvis du er skyld i å ignorere markedet, kan du spare deg for mye tid og hodepine ved å avtale en time med eiendomsmegleren din for å se gjeldende salgsdata for ditt hjem, og sette en realistisk pris nå.

Sta: Når du selger et hjem, er det best å forestille deg deg selv som et villig tre som svir forsiktig fra vinden, i stedet for et esel med hælene godt begravd i smusset og motstår alle forsøk på å bevege seg. Stædighet kan dukke opp i mange situasjoner. Når du blir kalt for å arrangere et show, forlater du huset? Selv om det faktum at hjemmet ditt har flere muligheter for salg hvis du ikke er på utstillingen, vil du ikke måtte dra? Du kan fortelle deg selv at kunder kan omgå tidsplanen din. De vil ikke. Valget om å selge forsvinner ofte fordi kjøperen føler seg ukomfortabel med eieren av huset i huset og ikke fritt kan vurdere huset. Forvent ulempe når du selger et hjem. Dette er en del av prosessen.

Å ikke delta: Er du en partner til eiendomsmegleren din når det gjelder salg av huset ditt? Motstår du noen forslag fra eiendomsmegleren din om å bytte hjem for å hjelpe deg med å selge raskere? Jeg har hatt denne samtalen flere ganger med lokale leverandører. Er det rettferdig for folk å bedømme hjemmet ditt ut fra ting som ikke vil være i det når du flytter ut? Nei, sannsynligvis ikke. Vurderer kundene hjemmet ditt basert på disse tingene? Helt sikkert. Jeg har sett kjøpere miste entusiasmen for et hjem basert på et dekorertema som ikke passet dem. Uansett hvor mange ganger eiendomsmegleren minner dem om at de kan dekorere i sin egen stil, er det for sent. Hjemmet kalles nå «hjem for ender» eller «hjem for dukker» eller «rosa hjem». Hvert hus får et kallenavn når kundene handler. Ikke la ditt avslag på å delta forhindre at hjemmet ditt blir et «perfekt hjem».

Å selge hjemmet ditt krever deltagelse av utallige mennesker, hvorav mange du aldri vil møte. Stikkordet her er «samarbeid». Som boligselgere forventer vi samarbeidet fra de som jobber for å fullføre salgstransaksjonen. Hva med deg, selgeren av leiligheten? Er du klar til å møte kunden halvveis i negasjoner? Er du villig til å jobbe i henhold til andres tidsplan for å signere noe? Husk at du kanskje selger eiendom, men til slutt handler eiendom om mennesker. Vær snill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *