Hvordan senke eiendomsskatten

Av | april 7, 2021

Hvis du eier et hjem, er det en god sjanse for at du betaler mer eiendomsskatt enn du burde betale. Så det er fornuftig at du kanskje vil lære å senke slike avgifter, spesielt dine egne.

Mengden eiendomsskatt du skylder i USA eller Canada bør avhenge av eiendommens markedsverdi. I en ideell verden ville verdien av en gitt eiendom være svart og hvit, med andre ord, perfekt å finne ut.

I virkeligheten er det imidlertid mange variabler som påvirker den faktiske markedsverdien til en eiendom, og vurderingsprosessen er full av potensialet for at takstmenn av eiendommer gjør feil. Hvis du lærer hvordan du kan redusere eiendomsskatten på eiendommen din, må du først identifisere feilene og deretter utfordre dem.

Tidligere har det alltid vært mange eiendomseiere som har blitt ofre for disse unøyaktige estimatene. Nylig har imidlertid denne forskjellen blitt enda tydeligere på grunn av den omfattende uroen i eiendomsmarkedene i USA og Canada.

Poenget er at hvis du eier en eiendom, må du forstå hvordan du kan redusere eiendomsskatten på eiendommen din og se etter den verdien år etter år. (Med mindre du selvsagt donerer til samfunnet ditt hvert år.)

Når du mistenker at eiendommen din er blitt vurdert feil, er neste trinn i å senke eiendomsskatten å fastslå hva den faktiske nåværende markedsverdien på eiendommen din er. Du bør deretter sammenligne dette med den estimerte verdien gitt i gjeldende poster.

Du kan bestemme markedsverdien på eiendommen selv ved å sammenligne de offisielle takstverdiene for leiligheter som ligner på deg, og justere disse takseringene til åpenbare forskjeller som kan påvirke verdien.

For eksempel, hvis et hjem som ellers er det samme som ditt når det gjelder stil, alder, boareal, kvalitet på konstruksjonen og så videre, ligger på en eiendom ved innsjøen, og din er på en grisegård, ville du forvente at de skulle være dømt annerledes. Du må justere verdien på hjemmet ditt i henhold til sammenlignbare hjem.

Hvis du kjenner en eiendomsmegler som kan hjelpe deg, kjenner han eller hun sannsynligvis lignende eiendommer, inkludert et nylig salg av eiendommer som ligner på deg. Du kan bruke denne informasjonen til å støtte saken din for å redusere eiendomsskatten.

Hvis du oppdager at eiendommen din faktisk er overvurdert, bør du presentere funnene dine for en lokal skattemester (noen ganger en revisjonskomité) i en by, by eller fylkeskommune. Det er alltid best å holde seg til hovedpoenget, det vil si å tro at det er andre egenskaper som ligner på deg som blir verdsatt mye lavere enn eiendommen din.

Vær profesjonell og ikke la følelsene dine utnytte deg bedre. Bare presenter dine funn og be om at verdien av eiendommen din blir justert for å gjenspeile disse funnene.

Sjekk hva eiendomsskattkalenderen er for at skattemyndigheten skal sørge for at du sender inn et skattereduksjonskrav i tide. Ellers vil selv de beste argumentene for inneværende eiendomsskatteår uansett være verdiløse. Hvis du går glipp av fristen, vil du sende inn et krav i tide for å utfordre skattefastsettelsen neste år.

Det er ikke vanskelig å lære å senke eiendomsskatten, og du kan spare hundrevis og til og med tusenvis av dollar med unødvendige skattebetalinger hvert år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *