Hvordan selger jeg huset mitt til en eiendomsinvestor vi kjøper – kan de virkelig løse problemene mine?

Av | mars 30, 2021

Så du må selge huset ditt, men du er på kort tid. Hvordan sitter du fast i en dårlig økonomi og eiendommer som selger hus langsommere enn noensinne, hvordan skal du til og med kunne selge et uønsket hus? Velkommen til nyttårs damer og herrer. I det nye tiåret har du flere muligheter for å selge huset ditt. Du kan nå selge huset ditt til en lokal eiendomsinvestor, We Buy Houses, som vil legge pengene i lommen din innen 30 dager.

Å selge et hus til en investor We Buy Houses er raskt, problemfritt, rett frem, uten tilknytning, slik at du kan selge huset ditt i ethvert marked. Å selge en investor eiendommen vi kjøper kan være svaret på alle dine eiendomsproblemer. Det spiller ingen rolle om du bor i Baltimore, Virginia, Prince Georges County, Washington DC, Florida, California eller området rundt. Vi kjøper hus Eiendomsinvestorer kan kjøpe huset ditt i alle områder / i alle forhold. Du vil motta tilbudet bokstavelig talt innen 24 timer.

Når du selger huset ditt til en eiendomsinvestor Vi kjøper hus, vil du ha fordeler fordi …

1. Du kan vanligvis selge et hus på 30 dager

2. Du signerer kort, uanstrengt, rett til punktet i kontrakten, og så snart du signerer den, finner du deg selv ved finalebordet og tar sjekken din snart.

3. Du kan selge huset som det er. Vi kjøper hus Investorer liker å gjøre skittent arbeid. De takler hus fylt med søppel, sprukne vinduer, ødelagte tak, brannskadede, arvede hus, alle situasjoner, de vet hvordan det er å være i en rotete situasjon! A + Neighborhood Homebuyers er et fullservice Baltimore-basert eiendomsselskap som kjøper fem til ti hjem i måneden. De har hjulpet huseiere i Washington DC, PG County, Baltimore County, Baltimore City, Woodlawn, Randallstown, Owings Mills, Fort Washington, District Heights, Nord-Virginia, Toledo, Ohio og Harrisburg, PA.

4. Noen ganger kan du unngå uønskede avgifter. Løft, eiendomsskatt og brudd på koden utgjør ikke noe problem for eiendomsinvestorer i hus. De kjøper hus vellykket og betaler vanligvis uønskede oppgjørsgebyrer for å legge mer penger i lommen når de gjør opp. Oppgaven til investorer i hus vi kjøper hus for å hjelpe deg med å løse problemene dine, de vil gjøre alt i deres makt for å lette prosessen. Det spiller ingen rolle om du bor i Maryland, Virginia eller Washington, i de fleste tilfeller vil de betale tilbake uønskede eller skjulte avgifter som ble betalt i huset ditt.

Å kjøpe hus investorer er de rette til å ringe hvis du bare vil bli kvitt hjemmet ditt i Maryland, DC eller Virginia. Hvis du blir enige om en pris, samler du sjekken på finalebordet før du til og med kan blinke. Dette er en direkte løsning som mange huseiere og investorer har brukt i årevis når de rett og slett ikke lenger vil håndtere eiendommen sin. Å selge en eiendom til en online eiendomsinvestor i et hus er et flott alternativ for deg, og la huset ditt sitte i markedet, og du går tom for tid og penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *