Hvordan selge et hus raskt før stenging

Av | mars 29, 2021

Ekskludering er ikke en hyggelig begivenhet og kan hjemsøke kredittpoengene dine og gjøre det uutholdelig vanskelig eller umulig å få et pantelån de neste sju årene. Syv år! For å forhindre denne typen kredittkatastrofer, er salg av hjemmet ditt et av de beste alternativene. I mange tilfeller må du gjøre dette raskt for å forhindre ekskludering. Selv om foreclosure er en prosess som kan ta alt fra noen få måneder til et år, kan det også være en litt tidkrevende prosess å selge et hus, så før eller siden bør du begynne å tenke: «Jeg må selge huset raskt!» oppstår og du vet det, les videre for å minimere skade på din økonomiske fremtid.

Prisbeslutning

Fordi du vil selge huset ditt raskt, vil du sannsynligvis ikke kunne lene deg tilbake og vente på at den perfekte kjøperen skal betale prisen du tjente. Det er faktisk mye bedre for deg å treffe pengene du mottar for huset ditt i stedet for å bli ekskludert. Dette vil kreve aggressiv pris for huset ditt og vil absolutt ikke være for dyrt. For å sikre et raskt salg, vil du tiltrekke potensielle kjøpere med tanken om at huset ditt er rimelig. Ta en titt på de endelige salgsprisene på andre lignende eiendommer i nabolaget ditt som nylig ble solgt, og trekk 10 prosent av gjennomsnittet for å oppnå den aggressive salgsprisen.

Imidlertid, hvis du er i et ulykkelig land fordi du skylder huset ditt mer enn det er verdt, må du ta enda flere skritt for å fullføre det såkalte kortsalget. For å gjøre dette, må du jobbe direkte med långiveren for å godta et slikt salg. Hvis du ikke har penger til å utgjøre forskjellen mellom et kortsalg og det du fortsatt skylder huset, kan det også skade kreditten din, men det vil fortsatt ikke være så ille som konsekvensene av tvangsforbud.

Selg huset mitt raskt!!

Når du har satt en pris for huset ditt, er det på tide å begynne å markedsføre det. Opprett en forbindelse og legg ut huset ditt på alle nettsteder du finner. Selv om det mangler penger, vil ansettelse av en profesjonell fotograf til skuddene forbedre mottakelsen du får fra nettkunder. Du vil også ønske å erstatte de billigere tingene som får huset til å se nytt ut. Dette inkluderer maling, tepper og andre kosmetiske endringer som er billige av natur, men som kan endre den generelle følelsen av et hus. Hvis du gjør jobben i markedene i huset ditt og setter pris på det riktig, vil du kunne selge huset ditt raskt og unngå fryktene for nedleggelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *