Hvordan selge et hjem med Craigslist – trinnvis instruksjoner Hvordan

Av | april 8, 2021

Med bruk av internett kommer også mange gratis annonseringsverktøy, og Craigslist er en av dem. For de som ikke vet, er Craigslist et gratis rubrikkannonseside som brukes til å kjøpe og selge en rekke varer. Et område som har oppnådd stor suksess på Craigslist, har vært eiendom, og millioner av mennesker annonserer på Craigslist hver dag. På grunn av det høye nivået av annonseringsdeltakelse fra andre leverandører, for å kunne dra full nytte av Craigslist, må du skille deg ut fra andre annonser og bli lagt merke til.

For en flott Craigslist-annonse trenger du følgende:

-> Innleggstitel (også din overbevisende tittel): du må gjøre listen unik. Som allerede nevnt, fokuser på hjemmets funksjoner, fordelene og det som gjør hjemmet ditt unikt for å tiltrekke seg oppmerksomheten til en potensiell kjøper. Tittelen må være overbevisende nok til at folk kan klikke på annonsen din foran alle andre. Nevn at hjemmet ditt er FSBO. Folk liker å vite dette, og på Craigslist vil annonsen din være mer oppmerksom, ettersom folk vil like eiendomsmeglerens klage.

-> Innleggsbeskrivelse (eller funksjonsdata) – Annonsen og innholdet må være kort og kortfattet. Ikke overdriv det med fangstfraser og markedsføringsspråk, folk vil allerede se dette. Siden annonsen din gjenspeiler hjemmet du vil selge, må du kontrollere stavemåten og sørge for at den ser akseptabel ut. Annonsen må inneholde en internettforbindelse eller flere online lenker som vil bringe en potensiell kjøper til nettstedet ditt med omfattende eiendomsinformasjon. Denne nettlenken til en omfattende informasjonsside kan være en MLS-liste, en Facebook-liste, en postliste eller alt det ovennevnte.

Beskrivelsen av Craigslist-publikasjonen må inneholde:

1. Ditt navn
2. E-post og / eller telefonnummer
3. Hjemadresse
4. Tittelen på innlegget ditt (overbevisende tittel). Oppført igjen.
5. Korte informative fakta om hjemmet ditt (f.eks. Antall soverom, antall bad, enfamilie eller flerfamilie, pris, kvadratmeter, parkering, tomtestørrelse osv.).
6. Beskrivelse av eiendommen i par setninger.
7. Eiendom i par setninger.
8. Nettlenker.
9. Informasjon om åpne hus, hvis aktuelt.
10. Kontaktinformasjonen din vises igjen.

Se eksempelannonsen nedenfor for å bedre forstå hvordan annonsen er sammensatt.

Eksempel på Craigslist-annonse:

Pris: 250 000 USD

Innleggstitel: Privat hjem ved innsjøen nær sentrum av Maple Grove – FSBO

Innleggsbeskrivelse:
Mary Jane Doe 555-555-5555 | E-postadresse her
1234 Center Lane N., Maple Grove, FL
Privat lakefront hjem nær sentrum Maple Grove – Eier til salgs

Et enkelt familiehus med 3 soverom er tilgjengelig for $ 250.000
Byggeår 2000
Sq. Øyeblikksbilde 2150
Soverom 5
Bad 2 Full
Jord 2
Kjeller Ja
Tomtestørrelse 1 Acre
Garasje 2 Auto

BESKRIVELSE AV EIENDOMMEN
Dette 2.150 kvadratmeter store hjemmet ligger i mynten og har 3 soverom, 2 bad og en vakker utsikt over innsjøen fra kjøkkenet. Kjøkkenet er åpent og romslig, med benkeplater i granitt, rustfrie apparater, porselenfliser og skap i kirsebærtre. En privat gårdsplass fører til innsjøen, havnen, peisen og rikelig med underholdningsrom.

EGENSKAPER AV EIENDOMMEN
Varmluft med gass, sentral air condition, gasspeis
Hvelvede tak, mange skap, tregulv, fliser og bad
Familierom, Sunny Room, Spisestue, Bonus Suite, Ownersuite, Hele kjelleren
Rustfritt kjøleskap, gassovn og komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin
Benkeplater i granitt, Middle Island med vask, skap i kirsebærtre
Vaskemaskin og tørketrommel, skap, krakk
Stor hage, innsjø, dokument, peis

Full beskrivelse av eiendommen:
[Web Link Here]
Virtuell tur:
[Web Link Here]

-> Bilder og virtuell visning – Ta med noen av de beste profesjonelle bildene dine for å la potensielle kjøpere se hvordan hjemmet ditt ser ut. Som nevnt er bilder av høy kvalitet en veldig viktig del av listene dine. Du må også ha en lenke til en virtuell tur, slik at de kan se hvordan hjemmet ditt vil føles når de går rundt det.

-> Oppfordring til handling – Når en potensiell kunde åpner annonsen din, bør de se en oppfordring til handling, som også skulle tvinge dem til å ringe eller sende deg en e-post. Tenk på hva som vil motivere deg til å annonsere i ditt område.

-> Legg til annonsen din i listen hver dag – Craigslist rangerer annonsene dine ved først å vise de nyeste annonsene eller øverst på en webside som er synlig for betrakteren. Når annonsene dine fortsetter å kjøre, vil du fortsette å bla nedover listen eller til neste side. Mens mange potensielle kjøpere vil bruke søkeord for å finne listen, er det fortsatt nyttig å holde dem så nær toppen av siden som mulig, slik noen hjem ser etter den siste datoen.

-> Eiendomsmegler eller IKKE eiendomsmegler – Hvis du skriver inn meldingen «Ingen eiendomsmeglere» i annonsen, vil de fleste eiendomsmeglere ikke kontakte deg, så du vil bare bli kontaktet av ikke-representerte kjøpere. Jeg er fortsatt enig i teorien om at det er bedre eksponering for en kjøper som du ellers ikke ville ha tilgang til, men hvis du virkelig vil prøve å selge huset ditt 100% uten provisjon, vil du ønsker å annonsere «Ingen eiendomsmeglere ”. Dette kan være et risikabelt trekk fordi du vil begrense potensielle kjøpere, bruk din dom her.

-> Beste tidspunktet for å legge ut en annonse – Tre ganger om dagen, som gir deg best mulig eksponering, er om morgenen, klokka 12.00 og om kvelden etter middagen. Velg en tid og gå med den. Annonsen din vil bare være øverst et kort øyeblikk, men noen nyttige råd teller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *