Hvordan kjøpe et hus uten banklån

Av | mars 28, 2021

Det er en usagt regel i eiendomsmarkedet. Du må ha et banklån for å kjøpe et hus. Men visste du at det er en hemmelig måte å kjøpe et hus uten pantelån på.

Det er et hemmelig økonomisk triks du kan bruke til å kjøpe drømmehuset på omtrent åtte år og IKKE betale pantet. Jeg vet at dette høres latterlig ut, men det er sant. Når jeg skriver denne artikkelen, fokuserer jeg mest på de negative aspektene ved huseiere og hva jeg skal unngå når jeg kjøper et hus. Denne uken tenkte jeg at jeg ville fokusere på den andre siden av bordet. Hva du skal gjøre hvis du ikke har økonomiske problemer eller risikerer å miste huset ditt.

De siste ukene har jeg mottatt e-post fra folk som prøver å komme inn i sitt første hus eller oppgradere det nåværende huset. Jeg får sjelden spørsmål om hva jeg skal gjøre for å redde huset. Så jeg vil prøve å være mer oppmerksom på å oppgradere ditt nåværende hjem. Nå til det du virkelig vil vite. Hvordan finner jeg et hus uten pant? Før jeg forteller deg hvordan du gjør dette, må du huske at ikke noe pant i et hus, selv om det er nyttig, ikke er svaret på alle dine økonomiske bekymringer.

Du må fortsatt betale skatt på eiendom, strøm, gass osv. Og husk, jeg sa drømmehuset ditt. Det er ikke ditt nåværende hus, så du vil mer enn sannsynlig ha høyere bensin-, strøm- og strømregninger. Skatten din kan også være betydelig høyere. Så hvis du har det bra med disse spørsmålene, vil jeg dele hemmeligheten min med deg. Har du noen gang hørt om å blande eller samle interesse. Montering er i utgangspunktet når du begynner med en liten sum penger og lar dem akkumulere over tid, så tar du pengene som har samlet seg og laster dem på nytt med de originale pengene for å få enda høyere avkastning.

Over tid kan du oppnå høy avkastning hvis du bare fortsetter å investere fortjenesten. Vel, hvis jeg ikke er for teknisk, kan vi også bruke denne mikseteknikken for huset. Du kan kjøpe et hus hvis du blir i huset i omtrent to år, gjør noen mindre forbedringer og selger huset med fortjeneste. Dette er fordi husverdiene alltid øker over tid, og ved å kjøpe et hus under markedsverdien stiger verdien enda raskere.

Ta all fortjenesten fra dette huset og sett det av til neste hus, som du også kjøper under markedsverdi. Gjør nøyaktig den samme teknikken: Ved det fjerde eller femte huset vil du ha et større hus, veldig lite, om noen gjeld i det hele tatt, og du betaler ikke inntektsskatt ved salg av andre hus. Årsaken til at du ikke betaler skatt er at regjeringen tillater at du ikke betaler skatt på salget av huset ditt hvis det er din viktigste bolig i to år, og du utnytter overskuddet fra salget og setter det opp til å kjøpe en ny hjemme. På denne måten takkes regjeringen for å stimulere økonomien (ved å selge et hus og kjøpe et annet).

Nå vet jeg at du sannsynligvis tror at du ikke vil flytte annethvert år. Du MÅ IKKE flytte hvert annet år, to år er bare det minste du trenger for å være i huset for å kvalifisere for skattefritak. Dette er en flott teknikk for yngre par som ikke har noe imot å flytte (spesielt til et større hus) hvert par år. Nå for ansvarsfraskrivelsen. Før du begynner å selge et hus, spør regnskapsføreren din om du er kvalifisert for dette fritaket. Også denne teknikken kan virke litt komplisert. Hvis du har spørsmål om dette, send meg en e-post så kan jeg forklare noe mer.

Inntil neste gang, Lykke til og Gud velsigne og huske … Hvis du har spørsmål om å spare eller selge hjemme eller noen emner om eiendom som du vil vite mer om, så skriv til meg, så svarer jeg på spørsmålene dine i denne kolonnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *