Hvordan kan du selge huset ditt i en slik tilstand?

Av | mars 30, 2021

Over hele landet er det mange selskaper som kjøper hus som annonserer for at de vil kjøpe hus i den tilstanden de er i, og i tillegg kan de betale kontant for dem og stenge mye raskere enn en vanlig kjøper. Så hvorfor kontakte et av disse selskapene i ditt område hvis du har et krevende hus til salgs? Er det ikke sant at denne typen selskaper bare vil prøve å rive den av? Dette er to veldig viktige spørsmål som jeg er sikker på at du har lurt på om du har et hus å reparere som kanskje ikke er det som passer best for detaljmarkedet akkurat nå. Senere i denne artikkelen vil jeg ta for meg disse viktige problemene og mer for å hjelpe deg med å forstå bedre hvorfor det er selskaper som kjøper hus og hvordan du vil kunne dra nytte av tjenestene de tilbyr i ditt område.

Hvis du tilfeldigvis trenger å selge et hus som må moderniseres grundig og / eller renoveres og repareres, kan du være sikker på at den tradisjonelle måten å selge et hus på vil være ubehagelig for deg. Når folk har et «fint hus» til salgs, ringer de vanligvis en lokal eiendomsmegler for å utarbeide en prisliste støttet av sammenlignbare eiendommer og selge huset i RMLS eiendomsnettverk. Vi håper at andre eiendomsmeglere vil se eiendommen og ha en kjøper for den, og kort tid etter vil du få et akseptabelt tilbud på eiendommen, og du vil være på vei til å stenge uten problemer. Selv om det ikke er så lett å selge eiendommer i disse dager, er det en vanlig prosess for hus som ikke trenger det, og større oppgraderinger eller reparasjoner.

Hvis du tilfeldigvis selger et hus som trenger en mindre TLC og oppgraderer det til en større renovering og reparasjon, kan du ganske mye forvente en solid salgsprosess hvis du planlegger å gå den tradisjonelle, nettopp beskrevne ruten. Den første grunnen er at de fleste i begynnelsen av å prøve å selge en eiendom alltid henvender seg til en eiendom eller to … og i så fall kan det første feil trinnet skje. Problemet med hus som må oppdateres og repareres (foruten de åpenbare) er at långivere generelt ikke er klar over hvor mye de virkelig er verdt, så de kaster ofte inn et tall som i teorien høres bra ut, men som aldri vil lykkes. Jeg vil kalle dette et kjøp, og noen meglere vil gjøre dette med vilje for å sikre sin fremtidige lønn og andre av ren uvitenhet fordi de rett og slett ikke vet bedre. Den andre store snublesteinen du vil treffe underveis er den høye risikoen for å mislykkes flere ganger. Dette er fordi hjemmet ditt vil bli utstilt for alle uerfarne rehabiliteringsarbeidere i markedet for å komme med et tilbud, og etter å ha kastet bort 10-15 dager av tiden din, vil de fleste av dem endelig oppdage at de betaler for mye for huset og tilbake fra avtalen. Mitt huskjøpsselskap kjøper hvert år en rekke hus fra misfornøyde selgere som er veldig irritert av enprisoppføringsprosessen, flere salg mislykkes og ender med å selge til en mye lavere pris. Ikke misforstå meg, mange hus burde bli rangert til høyere priser og til slutt solgt nesten slik, men hvis du vet at hjemmet ditt trenger større renovering og reparasjon, kan det være lurt å revurdere oppføringen av eiendommen på eiendommen hvis du ønsker det i nær fremtid selge når som helst.

Så hvilket alternativ spør du? Vel, det er her “kjøpende hus” -virksomheter spiller inn … Ser du, noen selskaper er erfarne selgere av eiendom som har et veldig velutdannet blikk når det gjelder å kjøpe hus som trenger større renovering og reparasjon. Så vurder nå prosessen jeg beskrev ovenfor, og sammenlign den med å motta et kontanttilbud med rask gjennomføring av en utdannet person som fullt ut vil overholde kontrakten og avslutte avtalen i tide. Nå liker du kanskje ikke alltid pengeprisen som noen av disse selskapene vil tilby hvis du allerede har snakket om eiendom, men du må vite at eiendom bare er verdt det de vil bli solgt for, ikke hva eiendommen eller Zillow verdt det. Når folk kjøper hus som trenger større renovering og reparasjon, risikerer de i utgangspunktet å betale deg for et stort prosjekt. Så til gjengjeld for den risikoen og arbeidet som er knyttet til den, må det være en belønning; ellers ville ingen noen gang kjøpe hus som trenger reparasjon. For å gjøre det veldig lett å forstå, er det ingen som skal kjøpe et hus for $ 150.000, noe som krever en reparasjon på $ 50.000 for å være verdt $ 200.000. De vil kanskje kjøpe en eiendom for mellom $ 100.000 og $ 120.000, men sannsynligvis ikke mer enn det, og hvis de vil kjøpe mer, kan du være sikker på at salget vil falle på et tidspunkt. Dette er hovedgrunnen til at noen mener at «kjøpende hus» -bedrifter bare prøver å rive deg bort, mens de faktisk bare prøver å kjøpe eiendommen din til en pris som tilstrekkelig vil kompensere dem for all risiko og krefter de legger på den.

Så hvordan vet du hvilket selskap «Vi kjøper hus» du skal ringe for å få det beste tilbudet? Det er et flott spørsmål jeg er sikker på at du noen gang har stilt deg selv. Sørg for at du undersøker noe om selskapet på forhånd og finner ut om de har et nettsted, et telefonnummer for forfengelighet og alt annet som får dem til å se ut som om de organiserer en virkelig organisert virksomhet. Ikke glem å spørre om du kan se bilder av noen tidligere renoveringsprosjekter, slik at du vet at du har å gjøre med faktisk rehabilitering, og ikke bare en eiendomsgrossist som vil selge eiendommen til en rehabiliterer med fortjeneste. . For huskjøpsselskapet mitt bygde vi faktisk et helt nettsted som inneholdt alle våre renoveringsprosjekter, og jeg deler det alltid med alle leverandører vi møter, slik at han kan sjekke for å se hva vi kan. Hvis du finner et kvalitetsfirma «Vi kjøper hus» i ditt område, foreslår jeg at du selger eiendommen til dem hvis du synes at prisen de tilbyr deg er rettferdig gitt den nødvendige reparasjonen. Bare husk at den som kjøper eiendommen din, må tjene penger på virksomheten, ellers vil den bare sitte i markedet til du senker prisen til det punktet hvor det er fornuftig å risikere å kjøpe den. Jeg håper du likte denne artikkelen og fant informasjonen nyttig i å selge et hus som har behov for renovering og reparasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *