Hvordan jeg lærte å selge huset mitt raskt!

Av | mars 28, 2021

Jeg hadde prøvd å selge huset mitt i over to år før jeg oppdaget hvordan jeg skulle selge huset mitt på 7 dager eller mindre. Jeg hadde et hus i et annet land der jeg ikke lenger bodde. I tillegg til huset jeg bodde i, betalte jeg første og andre pantelån, verktøy, avgifter og opprørende priser for en ledig stilling fra måned til måned mens huset mitt satt tomt og usolgt. Huset blødde bankkontoen min i hjel, spesielt da eiendoms- og kredittmarkedet begynte å falle.

Før jeg flyttet, prøvde jeg å selge huset mitt «Til salgs eier» (FSBO) uten hell. Jeg ante ikke hvordan jeg effektivt kunne markedsføre huset mitt for å generere kundeinteresse, hvordan jeg skulle finansiere dem, hvordan jeg skulle fylle ut kjøps- og salgsdokumentasjon og lignende. Etter å ikke ha solgt huset mitt, oppførte jeg huset etter fire måneder med fire forskjellige eiendommer. Jeg ble fortalt at huset mitt er vakkert, slik at de kan selge det raskt og få en topp dollar. De lovet meg at de ville markedsføre huset mitt i aviser, magasiner, på MLS og drive flere åpne hus og mer. Faktisk løftet de knapt en finger. De satte huset mitt på MLS, satte et skilt i hagen og glemte huset mitt. Som lovet åpnet de ikke husene, annonserte dem i noe magasin og viste aldri husene. Jeg mistet to år med pantelån, skatter og verktøy som jeg aldri vil få tilbake.

Du har kanskje funnet deg selv i en lignende situasjon. Du betaler kanskje for to hus, prøver å selge et stygt hus, tvangsinnløsning, konkurs, uordnet skilsmisse, å håndtere en kjæres død, miste jobben, ha en lengre sykdom eller rett og slett ikke ha råd til å betale rundt huset lenger. Kanskje du også har prøvd å selge huset ditt alene eller gjennom en eiendom uten hell. Uansett årsaker til at du vil selge et hus raskt, er det en bedre måte å selge det uten å prøve å selge huset selv eller være oppført på eiendom. Du kan selge huset ditt om 7 dager eller mindre, og så …

En dag søkte jeg på internett og lette etter en annen eiendomsmegler for å finne og selge huset mitt da jeg kom over et lokalt selskap som hevdet å kjøpe hus om 7 dager eller mindre. Du har kanskje allerede sett noen av lokalbefolkningen eller «Vi kjøper hus» -virksomheter i nabolaget ditt. Jeg ringte en boligkjøper, og han sa at det virkelig er et lokalt, profesjonelt huskjøpsselskap som kjøper hus i ethvert område, i enhver tilstand eller prisklasse på 7 dager eller mindre for investeringsformål. Han sa at de kan betale meg alle kontanter, ta over pantelånene mine og lukke raskt om nødvendig. Han sa at huset kunne kjøpes raskt, slik at han kunne selge det om 7 dager eller mindre!

Vi ble enige om at han ville komme ut og inspisere hjemmet mitt i løpet av de neste 48 timene. Han elsket huset mitt og sa at han lette etter akkurat det slags hjem han og flere av hans klienter lette etter. Han ga meg to forskjellige tilbud om å kjøpe et hjem på stedet. Den ene var et tilbud om kontanter for å kjøpe huset mitt til nåværende markedsverdi. Dette tilbudet ville gi meg omtrent samme beløp som jeg ville gitt hvis jeg hadde notert og solgt gjennom eiendommen. Det andre tilbudet var å gi meg litt kontanter nå, ta over pantelånene og betale av pantet og den gjenværende kapitalen senere da han solgte huset mitt til en ny kjøper. Dette tilbudet ville gi meg en høyere salgspris, litt kontanter nå, et øyeblikkelig frafall av pantelån, og resten av kontanter senere. Hvis jeg ikke hadde giddet å selge hjemme på to år, ville jeg akseptert det andre tilbudet. Men fordi jeg hadde prøvd å selge hjemmet mitt så lenge, tok jeg et kontanttilbud og hentet det samme beløpet jeg sannsynligvis ville ha gitt hvis jeg hadde solgt gjennom eiendommen. En boligkjøper ordnet alt papirarbeidet, og senere denne uken konkluderte vi med en lokal eiendomsadvokat. Huset mitt ble kjøpt og solgt på 7 dager eller mindre! Mann, jeg skulle ønske jeg hadde møtt dem for to år siden!

Hvis du også har et uønsket hus, må du selge det raskt av en eller annen grunn, jeg anbefaler å kontakte en eller flere lokale, profesjonelle boligkjøpere i ditt område før du oppfører huset til en eiendomsmegler eller prøver å selge «Til salgs eier» . Du skylder deg selv å se hva disse menneskene har å tilby før du låser deg inn i en seks måneders avtale med en eiendomsmegler og ender opp med å vente i to år og tusenvis av dollar for å selge huset ditt for samme beløp du sannsynligvis ville ha nettverk til å begynne med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *