Hvordan du kan forvente testament – 13 tips for salg av arvelig eiendom

Av | april 7, 2021

Å selge arvelig eiendom og hvordan du legger igjen testament kan være vondt hvis du ikke er kjent med trinnene som er involvert i skifteprosessen, det kan være smerte du ikke vil beholde, det kan være smerte hvis du ikke forstår skifteprosessen eller hvordan man legger igjen testament.

Hva er en arv

En arv er praksisen med å overføre en lovlig tittel til en arv fra en avdød person til arvinger eller mottakere av den personen. Trinnene styres av rettssystemet og kan omfatte å betale skatt eller gjeld som er utestående, bekrefte eiendom, avgjøre om testamentet er gyldig, og løse tvister om hvem som vil motta, og tvister om hvem som arver og tildeler besittelse.

Den offisielle betegnelsen på denne prosedyren er skiftebehandling. Ta skifteprosedyren som retningslinjer for riktig omfordeling av leiligheten.

Hvordan legge igjen et testamente i 7 enkle trinn

1) Du må finne et testamente. Du kan synes dette er en enkel oppgave eller ekstremt vanskelig. Et testamente kan være hvor som helst, som i en mappe på et kontor, en skrivebordsskuff, en sikkerhetsteller i en bank, en advokatmappe på et kontor, en hemmelig veggmontert hjemmesafe, et trangt hus av gamle venner.

2) Hvis du ikke er sikker på om det er en eiendom, må du finne ut om den avdøde personen eier en eiendom som er en del av landet, for eksempel et hus eller en tomt. Alt annet som ikke er eiendom er bare personlig eiendom.

3) Utforsk hvor landet ditt vil ha. Dette vil variere fra land til land, men noen land har skifteretter, og andre ikke. Hvis du finner ut at det er en skifterett, kan du besøke dem for mer informasjon. En viss prosentandel av statene bruker tingretten.

4) Undersøk eiendommen til den avdøde personen grundig. Avtal umiddelbart å videresende all post til hjemmet ditt, slik at du kan finne ut om eventuelle utestående pantelån, bilbetalinger, pensjoner og annet viktig papirarbeid. Hold e-post omdirigert til huset ditt for å varsle deg om pantelån, bilbetalinger, pensjoner og andre viktige dokumenter.

5) Hvis den avdøde personen ikke har utnevnt en namsmann for sin advokat, ber han om utnevnelse av en verge. Personen som er juridisk ansvarlig for den avdødes eiendom er eksekutor eller tillitsmann.

6) Ring skifteretten eller tingretten og avtale et møte på riktig sted. Forsikre deg om at du samler alt du trenger for å bringe for retten, ta en liste over eiendeler og verdsatte verdier, testamenter og dødsfall.

7) Utforsk hvor du kan få gratis juridisk rådgivning, for eksempel en domstolssekretær eller skifteadvokat mot et gebyr

Advarsel til kreditorer og publikum

I noen land er det nødvendig med en personlig representant å offentliggjøre en dødsmelding i avisene. Denne kunngjøringen informerer publikum om reduksjon av forlatt eiendom. Det tillater andre som kreditorer som er interessert i eiendommen din, å sende inn et krav. Følgelig blir arten av denne eiendomstransaksjonen en offentlig rekord for alle å utforske.

Inventar over fast eiendom

Det må foretas en faktisk og personlig oversikt over eiendommen for å vurdere verdien. Dette er nødvendig av følgende grunner:

* For å dekke gjeld og fordeling til mottakere: bosted har ikke oppfylt kreditorers monetære forpliktelser, og eiendommen går til mottakerne, loven om reduksjon av utslipp gjelder. Dette betyr at en eller flere mottakere kan motta en begrenset økonomisk fordel eller ikke

* For å sikre at all eiendom faktureres. Den personlige representanten er ansvarlig for innsamling og inventar av eiendeler for å sikre distribusjonen i sluttfasen av skiftesaken. Hvis den avdødes eiendom er på tidspunktet for deres død eller ikke er i eierstatus, kan det oppstå en lov om innløsning. Denne vedtekten kan avgjøre om midler eller penger kan erstatte mottakerens manglende eiendeler.

Hvordan fortelle et testamente

Avhengig av hvilket land du bor i, er prosessen lik, men ring skifteretten og start der for å bli kjent med dine statsregler og trinnene du må følge for å sikre at du følger deres regler. En dødsattest for den avdøde må skaffes før du begynner denne prosedyren. Det er tidsbegrensninger for prosedyrene, noe som er en utfordring for de som har krevende liv.

Hvis papirene blir levert sent, er det straffer som forårsaker forsinkelser. Ved utstedelse av administrative brev er det en spesiell prioritetsrekkefølge, nemlig: gjenlevende ektefelle, barn, barnebarn, far eller mor til den avdøde, bror eller søstre og andre som oppfyller vilkårene.

Begjæringer må oppdateres, særlig om hvem som kan sende dem inn, slik at de kan utnevnes til administrasjonen. Alle som tiltrekkes av en persons eiendom uten gyldig testament eller en person som hevder å forlate, kan anke til retten. Det kreves dokumentasjon for å iverksette skiftebehandling.

En feilaktig eller skadet testament kan bli stående hvis det er bevist at den samme testamenten ikke er opphevet, dens gjennomføring blir bekreftet av en domstol og dens påstander blir bekreftet av to pålitelige vitner.

13 trinn for å selge arvet eiendom

1. Det første trinnet er en eiendom i navnet ditt.
2. Hvis hjemmet er klarert, bør en bobestyrer kalles til å overføre eierskap.
3. Hvis eiendommen ikke er i varetekt, må dette gjøres ved besøk til skifteretten.
4. Avhengig av land, må landet sendes gjennom boet.
5. Arvebrev eller administrative brev kreves for at eiendommen skal være i noens navn.
6. Hvis et hjem overlever en arv, varer det i flere måneder med mindre noen utfordrer det.
7. Eiendomsoverføringen fra den avdøde til arvingen krever rettens godkjennelse.
8. Før salget må boligen vurderes og inspiseres av fagpersoner. Å selge hjemme skal få deg til å tenke at du skal på jobbintervju, utseende er nøkkelen.
9. Interiøret og utsiden av et hjem må endres, for eksempel maling, oppgradering av kjøkken og bad, som er de to sentrale salgsstedene.
10. Ansett en eiendomsmegler for å markedsføre hjemmet ditt i aviser, nettsteder og andre utsalgssteder.
11. Kunder er visuelle, så fotografering som understreker interiøret og utsiden av hjemmet ditt er ideelt. Når kjøperen er lokalisert og tilbudet er presentert, må du vurdere det med eiendomsmegleren din før du tar endelige beslutninger.
12. Når det endelige tilbudet er akseptert, vil kjøperen utføre inspeksjonen og evalueringen selv. Kjøper kan be om at andre ting blir reparert.
13. Det siste trinnet er å signere adressene, sette inn dokumenter og vente på sluttdatoen.

Finansieringsstrategier for eiere av hemmelige interne hemmeligheter som vil selge huset ditt raskt

Hvis du ikke vet noe om leverandørfinansiering, mangler du et veldig kraftig verktøy som kan hjelpe deg med å selge raskt.

Fire måter du kan dra nytte av egenkapitalfinansiering på

Du og kjøperen har kontroll og kan selv bestemme salgsbetingelsene
Kutt ut banker og eiendom og spar penger på provisjon
Hvis du bestemmer deg for å bruke denne strategien, kan du selge huset veldig raskt
Du er banken – selg den til kjøpere som har penger og mye arbeid, men som er blitt avslått av bankene for et boliglån

Advarsel:

Hvis du ikke undersøker disse hemmelige eierfinansieringsstrategiene – og du er interessert i å selge din arvede eiendom, kan disse strategiene definitivt hjelpe deg med å selge raskt hvis du får et problem og ikke kan selge huset ditt !!!

«Hvis du vil unngå en kostbar feil, ikke bli fanget uten en plan for sikkerhetskopiering. Hvis du ikke kan selge huset, kan du lære om disse proprietære hemmelighetene for finansiering av interne hemmeligheter … ekspertene vil ikke at du skal vite det ! «

Arvet eiendomsskatt

Føderale, statlige og / eller lokale skatter kan trekkes fra boet, avhengig av staten. I tillegg er det arveavgift og eiendomsskatt, som har forskjellige definisjoner. Arveavgift betalt ved overføring av eiendom mottatt før den ble gitt.

Beløpet avhenger av tilhørighet til avdøde og etterkommere. Eiendomstaxi gjelder verdien av eiendommen ved passering av en person. Noen land kan ha hverandre, eller begge deler.

Når det gjelder et solgt arvet hjem, er det muligheten for å betale kapitalgevinstskatt for å skille mellom resten av salget og basen. Grunnlaget er kjøpesummen pluss oppgraderinger minus avskrivninger. Foreløpig er den føderale kapitalgevinstskatten 15%.

Å håndtere en arv er en kompleks situasjon. Det er viktig at denne saken håndteres av en advokat for å sikre en jevn fordeling av eiendommen. En uavhengig forståelse av alle regler og forskrifter kan være eksepsjonell for noen som arver eiendom fra en kjær som er død.

Hvordan legge igjen testament og salg av arvelig eiendom det burde ikke være vanskelig, informasjonen du nettopp har lest, kan hjelpe deg lettere gjennom skifteprosessen og mindre forvirring. Bare sjekk hva arvprosedyrene og reglene er for landet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *