Hva med skiltene «Vi kjøper hus»?

Av | april 4, 2021

Har du lagt merke til disse inskripsjonene over hele byen? De som sier «Vi kjøper hus», «Penger for hus», «Vi selger huset vårt raskt» eller en versjon av det sammen med et telefonnummer? De er overalt. Hva med disse karakterene? Hvorfor vil folk betale kontant for hus?

De fleste av disse tegnene er gitt av eiendomsinvestorer. Vi betaler kontant for husene som en investering. Vi kjøper hus under markedsverdi, reparerer dem eller selger dem eller leier dem ut med fortjeneste.

Du lurer kanskje på hvorfor noen med det rette sinnet vil selge huset sitt under markedsverdien, og det er et godt spørsmål. Det er faktisk mange grunner til at folk vil selge et hus raskt. De kan ha arvet et hus langt fra der de bor. Mange i denne situasjonen vet ikke hvor de skal begynne å selge eiendommen sin, og muligheten for å selge om noen få uker for kontanter er veldig attraktiv for dem. Noen andre som kanskje vil selge raskt for kontanter, er: de som står overfor tvangsforbud, par som skiller seg, slitne utleiere og folk som ikke har tid eller penger til å gjøre reparasjonene selv.

I en tradisjonell eiendomstransaksjon registrerte de hjemmet sitt hos en eiendomsmegler, utførte nødvendige reparasjoner, forberedte huset til utstillinger og la det markedsføres. Avhengig av markedet kan huset ditt selges fra en måned til mer enn ett år. Du bør forholde deg til potensielle kjøpere som stadig går rundt huset ditt, og når du endelig får et tilbud, vil kjøperne prøve å senke prisen ytterligere med eiendomsomtaler og takster, eller de må utføre reparasjoner før de stenges. Når alt er sagt og betalt, betaler du stengekostnadene (for eksempel lagringsgebyrer, eiendomsforsikring og boliggaranti), eiendomsprovisjoner (vanligvis 6% av kjøpesummen) og kostnadene for den tiden huset ditt var på markedet, betale boliglån, boligforsikring, eiendomsskatt, verktøy og vedlikehold). Du må også ofte betale for profesjonelle bilder eller forestillinger foran.

Når du legger sammen kostnadene, tidsforpliktelsen og bryet, er det ikke rart at mange mennesker ser etter andre alternativer for å selge huset. For mange mennesker er disse «kjøpende hus» -skiltene et friskt pust de har sett etter. Selv om dette ikke nødvendigvis er det beste alternativet for alle hvis du kjører tallene og vurderer verdien av din tid og sunn fornuft, er det ofte fornuftig å avgjøre om en investors pengetilbud kan passe deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *