Halloween som den perfekte tiden for å selge et hus

Av | april 9, 2021

Du har kanskje prøvd ditt beste, men huset ditt bruker et halvt år på markedet. Folk som ser ut til å legge merke til dette, stopper bare ved å bla gjennom bildene du har lagt ut. Det er få samtaler og akkurat som e-post. Når Halloween kommer om bare noen få dager, benytt anledningen til å levere dette fantastisk til potensielle kunder. Her er noen tips.

  • Forbedre attraktiviteten til fortauskanter. Huset ditt skal være synlig noen få meter fra gatene. Forsikre deg om at det fortsatt er en hodeturner slik at forbipasserende også vil beundre det de ser. Plenen, hagen og hjemmet skal være så innbydende som mulig. Husk at Halloween er en tid da mange familier og grupper av mennesker er klare for dette bedraget og behandlingen.
  • Vert Halloween Party cum åpent hus. Hvorfor ikke arrangere et arrangement for å markedsføre huset ditt? Å arrangere en fest den spøkelsesaktige natten vil tillate mange å se huset ditt og dets funksjoner. Muligheten er perfekt for å tiltrekke seg foreldre og barn. Husk å sette opp skiltene til at Trick or Treat pågår. Åh, og ikke glem å tilberede godteri og godteri, da barna vil være dine viktigste gjester.
  • Sett opp et hus med lite snev av muligheter. Hjemmestaging er en komplisert prosess. Du må alltid lære å skille deg fra det rommet som lenge har blitt ditt hjem. Behandle dine potensielle kjøpere ved å la dem føle at huset allerede er deres. Og mens iscenesettelsen er satt til de vanlige standardene for minimal dekorasjon, er det fortsatt bra å legge til Halloween-ånd i noen områder av huset. Tross alt er dette en fest du faktisk pleide å tiltrekke folk til å besøke huset ditt.

Det kan være uvanlig for noen å forberede seg på et åpent hus i en tid da folk flest har sine skumle eller fantasifulle antrekk. Men mens de fleste leverandører kan delta på fester som andre arrangerer, kan du dra nytte av å være vertskap for et Halloween-arrangement selv, invitere potensielle kunder og muligens gjøre dem til vedvarende mennesker som vil ringe deg eller sende deg e-postmeldinger. Dette indikerer interesse for huset du er i. salg.

Hvis du trenger hjelp til å gjøre dette, er din lokale eiendomsmegler klar til å hjelpe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *