Gjør deg klar til å kjøpe dette huset!: 5 personlige økonomiske hensyn

Av | april 5, 2021

For de fleste av oss er det å eie vårt eget hjem en viktig komponent i den amerikanske drømmen! Imidlertid, med den høye prisen / prisen på boliger i mange områder av dette landet, starter en smart kjøper denne reisen, også godt forberedt, og for dette må han ta hensyn til mange relaterte faktorer! Denne artikkelen vil fokusere på en av disse, som er å forstå noen av de personlige økonomiske aspektene og redusere potensielt stress i denne transaksjonsprosessen. Som lisensiert eiendomsselger i New York State har jeg vært vitne til noen farer i mer enn 15 år som jeg ikke er så klar som jeg burde være. I denne artikkelen vil vi prøve å kort undersøke, undersøke, gjennomgå og diskutere 5 personlige økonomiske aspekter som har en betydelig innvirkning på oppnåelsen av våre egne mål.

1. Innskudd: Selv om du kan kjøpe et hjem med pantelån til mindre enn vanlig innskudd, beste forhold, priser osv. de krever vanligvis 20% reduksjon for eiendomsbesittelse. Med prisen på eiendom i dag utgjør imidlertid denne femte ofte en stor hindring! For eksempel betyr dette at et hus på 500 000 dollar vil kreve minst 100 000 dollar osv.! Uten en kombinasjon av plan, personlig disiplin osv., Hvordan kan vi oppnå dette?

2. Reserver: En kredittinstitusjon krever ofte flere reserver for å sikre at en er egnet for et pantelån. I tillegg gir det litt mening om vi blir kjæledyrrike bundet kontantog uforberedt på mange alternativer for boligeierskap. Noen av disse reservene bør omfatte: forberedelse for reparasjoner; potensielle renoveringer; midlertidig tap av inntekt; økning i eiendomsskatt; endring av sysselsetting og / eller ansettelsesstatus; og uventede / uventede utgifter / utgifter.

3. Kredittevne: Jo bedre noen er, jo lettere er prosessen. Enten få en kopi av kredittrapportene dine personlig for å sikre at de er nøyaktige og positive, eller ansett en ekspert som kan hjelpe deg på forhånd før du begynner å se hjemme. Ta de nødvendige skritt for å forbedre din totale kredittverdighet!

4. Hva du har råd til: Fokuser på å kjøpe et hjem som begge passer dine behov også, ettersom du er komfortabel hvis du har råd til de tilknyttede kostnadene, både øyeblikkelig og kontinuerlig! Bli kjent med og forstå din personlige komfortsone, så å eie et hjem er en glede i stedet for et potensielt mareritt!

5. Beredskap / beredskapsmidler: Forbered deg på uforutsette begivenheter, økonomiske og emosjonelle, fordi det vanligvis er noen hindringer og utfordringer underveis! Før du kjøper, må du sørge for at du har en plan, ikke bare for åpenbare kostnader, men også for mange uforutsette arrangementer!

Er du klar til å gjøre deg klar, kjøpe dette drømmehuset ditt? Vær smart, kunde, slik at du kan få mest mulig ut av denne prosessen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *