Fordelene ved å selge huset ditt kontant

Av | mars 28, 2021

    Advarsel om ærlighet! Jeg er kanskje ikke det beste alternativet.

Hva er fordelene med å selge huset ditt kontant? Som med alt du leser eller hører fra meg, vil jeg være helt ærlig mot deg. Å selge huset mitt er kanskje ikke det beste alternativet for meg. Det er riktig, for mange mennesker som har nok tid og har et hus i perfekt stand, er det ikke sikkert det å selge huset ditt er det beste alternativet for meg. Du vil sannsynligvis få mer penger for huset ditt ved å selge eiendom og vente, selv om det tar tid å selge det på det åpne markedet.

    Tid er penger.

Imidlertid, hvis du ikke oppfyller kravene ovenfor og ønsker eller trenger å selge huset ditt raskt, kan jeg kjøpe huset ditt mange fordeler. Siden tiden din er dyrebar, begynner jeg med den viktigste fordelen først. Kontante kjøpere kjøper huset ditt raskt! Ikke undervurder verdien av dette. Vi har alle hørt at tid er penger, og den kan ikke være mer ekte enn eiendom. Ikke engang for å beregne den faktiske verdien av din personlige tid du spiser når du prøver å selge et hus, det er bare veldig dyrt å eie en eiendom. Forsikring, avgifter, verktøy og vedlikehold kan lett oppta tusenvis av dollar i de mange månedene det tar å selge et hjem på vanlig måte. Alle pengene kunne ligge i lomma like etter at du ringte meg.

    Unngå frustrasjoner

Jeg har tenkt alvorlig på å unngå at frustrasjoner blir en fordel, men raskt salg er for viktig. Siden jeg bokstavelig talt kunne skrive dusinvis av artikler om hvordan det å selge en leilighet kan være irriterende, vil jeg oppsummere de vanligste på listen. På ingen måte er det bare noen få måter boligsalg kan være irriterende; ombygging av hjemmet, iscenesettelse av hjemmet, vedlikehold av hjemmet, midlertidig forlate hjemmet for visning, 18-siders Colorado-eiendomskontrakter, kresne kjøpere, vinduskjøpere, nysgjerrige naboer, betale for et hus du ikke bor for, bekymre deg når eller hvis hjemmet ditt vil bli solgt, forhandler du med kjøpere, kjøpere avviker fra kontrakter etter utkastelse, eiendomsprovisjoner, og stort sett bare usikkerheten i det hele.

    Penger er konge.

Hvilke ville du foretrukket? Et hus i banken verdt $ 200 000 eller $ 200 000 i kontanter. Selvfølgelig vil du heller ha penger, fordi du kan gjøre hva du vil med dem. Hvis du har et hus, må du selge det først for å få pengene. Det høyeste du kan håpe å komme unna med etter å ha solgt $ 200 000 gjennom eiendom, er rundt $ 182 000, og det er hvis du ikke trenger å reparere og selge for full pris. Eller matematikkostnader, 6% eiendomsprovisjon og 3% sluttkostnader er $ 18.000! Det er mer sannsynlig at du har noen få tusen reparasjoner, og du må i gjennomsnitt godta en prisreduksjon på 5% og betale kundene stengingskostnader. Det betyr at du sannsynligvis bare mottar ca $ 170 000 for huset ditt på $ 200 000. Som jeg sa, «Kontanter er konge», så et raskt tilbud fra meg er sannsynligvis det beste alternativet.

    Det er for lett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *