Fire nøkler for å bestemme deg for å kjøpe ditt hjem

Av | mars 27, 2021

Mange amerikanere håper å delta i den såkalte American Dream med sitt eget hjem. Men siden verdien for huset deres for de fleste av oss ofte representerer deres største økonomiske eiendel, kan det ikke være fornuftig å gå så smart som mulig og vurdere så mange viktige variabler som mulig før det er mulig før du går videre og tar en endelig beslutning. ? Etter mer enn et tiår som en lisensiert eiendomsmegler i New York State, holdt jeg meg stolt varemerke slagord, Jeg vil alltid fortelle deg hva du trenger å vite, ikke bare hva du kanskje vil høre! Det konsekvente budskapet som må artikuleres, forstås og følges, er å fokusere på bestemte nøkler, bestemme og bestemme om og når du skal kjøpe et hjem, så vel som et bestemt hjem! Med dette i bakhodet vil vi i denne artikkelen prøve å kort vurdere, undersøke, gjennomgå og diskutere de fire nøklene til beslutningen om å kjøpe et hus.

1. Dine behov / ønsker: Start med å skille mellom din personlige, ønskeliste, og hva trenger du egentlig! Hvor mange rom leter du etter og hvorfor? Hvor mye eiendom gir mening. for deg og dine personlige situasjoner? Hvilke deler av huset er viktigst og viktigst for deg, og hvorfor tror du på det? Hva med nabolag, region, spesifikk blokk og beliggenhet? Har du sjekket sikkerhet / sikkerhet, skoler / utdanning, transportkomfort, shopping, gudshus for å finne ut hvilken som har mest verdi for dine spesielle behov, etc.?

2. Kreditt: Før du begynner å lete etter det antatte hjemmet til dine behov, må du være ærlig med deg selv og nøye gjennomgå og sjekke kvaliteten på kreditten din! Få en kopi av kredittrapporten din og sørg for at det ikke er feil! Er det noen rettelser som kan forbedre poengsummen din? Avhengig av kredittverdighet og om kredittinstitusjoner anser deg kredittverdig, avgjør det generelt om du vil kvalifisere deg og hvilket beløp du kan motta! Hvis du ikke kan gjøre dette selv, må du konsultere en ekspert før du starter søket!

3. Midler: Unngå huset – de velstående og kontantstrømmen – de fattige! Har du samlet inn nok midler til behov, inkludert innskudd, stengingskostnader og nødvendige reserver? Kloke mennesker sørger for at de har minst seks måneder tilsvarende for kriser, uforutsette hendelser osv.!

4. Plassering: Hvilken beliggenhet gir mest mening ut fra dine behov, krav og overkommelige priser? Ta deg god tid og sørg for at du beveger deg dit du vil være lykkelig, fornøyd og komfortabel!

Vurder disse 4 trinnene grundig og nøye før du kjøper huset! Er du villig til å forberede og beskytte dine beste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *