Er du klar til å selge huset ditt?

Av | mars 29, 2021

Av en rekke årsaker og formål bestemmer enkeltpersoner når det er riktig tidspunkt å flytte og dermed selge sitt eksisterende hjem. Hvor ofte noen kan forberede endringer betydelig gjennom hele prosessen, og den forberedelsen må omfatte følelsesmessig, økonomisk, introspektiv / objektiv, og evnen til å lytte til den profesjonelle, eiendomsmegleren du velger og ansettelsen. Med dette i bakhodet vil vi i denne artikkelen prøve å kort vurdere, gjennomgå og diskutere noen av de viktigste komponentene / behovene for å forberede deg på å selge huset ditt og til slutt oppnå best mulig resultater med minst mulig problemer. best – tilgjengelig pris.

1. Hvorfor flytter du? Når du tar denne viktige avgjørelsen, bør du vurdere dine grunner, personlige behov og mål, prioriteringer og intensjoner. Flytter du av økonomiske årsaker, personlige grunner, en kombinasjon av begge deler, eller av en annen grunn? Uansett, på kortest mulig tid bør du se, få den høyeste prisen tilgjengelig, med minst stress / stress!

2. Husets forberedelse / forberedelse: Start med å redusere rotet betydelig. Bestem hva du trenger og ikke, og sorter det etter det. Uansett hva som er unødvendig / nødvendig, fortsett med fjerningen enten ved å overlevere tingene som trengs osv., Og / eller kaste dem ut! Med et nytt rot, pakk det opp og oppbevar det i pantryet. På samme tid, for å få de beste resultatene, kontakt en ekspert og reduser mengden og typen møbler ved å forberede forestillinger. Lagre også overflødig ting. Hva med vindusbelegg / persienner? Viser de at huset ditt er så stort som mulig? Undersøk vegger og feil objektivt og forbedre dem på en billig kosmetisk måte ved å sjamponere tepper, rengjøre og polere trefeil, forbedre fliser osv., Rengjøre hele huset grundig og male med nøytrale malinger på alle relevante, nødvendige områder. Husk at du bare har en sjanse til å skape et førsteinntrykk av høy kvalitet!

3. Velge / ansette riktig eiendomsmegler: Hva leter du etter hos din eiendomsmegler? Snakk grundig med dem og snakk med dem slik at du kan velge den personen som passer best for deg og dine behov! Forsikre deg om at du er på samme side med personen du ansetter! Se opp, du trenger noen som vil forklare prisfilosofien din og hvorfor han mener at du trenger å fikse huset ditt helt i begynnelsen!

4. Verdivurdering: Ikke la deg overtale til å sette pris på noe høyt, ettersom hus i de fleste tilfeller får de beste tilbudene de første ukene etter at de er satt på etiketten, så, setter pris på det helt fra begynnelsen!! Bestem deg på grunnlag av en konkurransedyktig markedsanalyse (CMA).

Jo bedre du forbereder deg, jo lettere blir prosessen med å selge huset ditt. En smart huseier er klar over at verdien av et hus vanligvis er hans største økonomiske ressurs, så han utvikler seg klokt og bruker sunn fornuft!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *