Er det bra å holde huset ditt på markedet i løpet av ferien?

Av | mars 28, 2021

Hvis du tror at bare de varmere månedene på året er det rette tidspunktet å selge huset ditt, tenk igjen. De kaldere månedene som kommer av den kommende høytiden er også en god mulighet til å selge huset ditt. Her er noen grunner til at du kan dra nytte av det.

Færre huseiere selger i ferien.

Høytiden, spesielt jul, kommuniserer til mange huseiere at det er en upassende tid å holde hjemmene sine i salgsmarkedet. Mange huseiere er også opptatt med handlelister, gaver og julebord.

Dette skaper en unik mulighet for deg da konkurrenten deres vil bli mindre. Dette betyr flere sjanser for at huset ditt blir lagt merke til av flere kjøpere som også benytter anledningen til å kjøpe sine nye hjem.

En forholdsregel er å ha huset ditt på sitt beste vis status. Hold det rent, enkelt og attraktivt.

Boligkjøpere i løpet av ferien er seriøse kjøpere.

Juletid er tiden da folk flest er opptatt med ulike aktiviteter knyttet til denne festlige tiden av året. Tror du boligkjøpere vil kaste bort tiden sin i løpet av denne tiden bare for å gjøre narr av boligene som er oppført i detaljmarkedet?

Det er forskjellige grunner til at boligkjøpere tar en ferie som en mer seriøs tid for å kjøpe et hus. Noen beveger seg når året endrer seg. Det er også noen få som kjøper boliger av skattemessige årsaker. Noen kjøpere tar også en ferie for å faktisk foreta en observasjon av husene de ser på listene.

Og fordi høytiden er veldig opptatt, kan du justere visningstiden til planene til potensielle boligkjøpere.

Mindre problemer med å gjøre huset ditt attraktivt.

Hjemmestaging kan være en vanskelig prosess for huseiere. Men siden du selger huset ditt i en tid da dekorasjoner er passende godt tilbehør i og utenfor huset ditt, kan du være sikker på at det vil gi mindre problemer for å gjøre det mer attraktivt.

Ikke glem å legge til utsmykninger som vil lyse opp den generelle atmosfæren. Ikke dekor for mye, noe som vil gjøre huset ditt ryddig. Du kan la huset ditt være et speil av hjemmet der potensielle kjøpere kan forestille seg å feire neste høytid på det.

Hvis huset ditt har tilbrakt måneder i butikken. Ikke mist håpet. Denne ferien kan være en flott mulighet for kundene å legge merke til den.

Hvis du trenger profesjonell hjelp, blir du alltid ringt av en lokal eiendomsmegler som vil dele sin kunnskap med deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *