Er det best å selge hjemmet ditt?

Av | april 3, 2021

Etter mer enn et tiår, som eiendomsmegler i New York State, ble jeg ofte spurt om det var den beste tiden å gjøre det SELGE ditt hjem. Selv om det er mange enkle svar på dette spørsmålet, avhenger virkeligheten ofte av mange faktorer og muligheter, for eksempel personlig situasjon, situasjonen i det lokale eiendomsmarkedet, økonomi, oppfatning, behov, prioriteringer. Med dette i bakhodet vil vi prøve å tenk kort i denne artikkelen, undersøke, gjennomgå og diskutere med min mening hva dette betyr og representerer og hvorfor det er viktig.

1. Strategi; system; fordeler; sterkere; løsninger: Når tiden kommer når et huseier bestemmer at det er riktig tidspunkt å selge huset sitt, må han først, objektivt, kjenne både fordeler og ulemper med eiendommen sin. For de fleste er målet deres å selge til høyest mulig pris på kortest mulig tid med minst mulig stress / stress! Dette krever et profesjonelt designet, strategisk og gjennomførbart system med fokus på virkelige løsninger! Tenk på årsakene til at du bestemmer deg for å flytte, hvor du planlegger å flytte, økonomiske og økonomiske årsaker / virkelighet og din personlige komfortsone. Når du snakker med eiendomsmeglere, ansett noen som lytter til deg effektivt og fortsetter å sette opp huset ditt for å få mest mulig ut av ditt lokale eiendomsmarked!

2. Medfølelse; vektlegging; utholdenhet; fortreffelighet: Huseieren må lytte til seg selv og ansette en agent som har empati til å fullstendig vurdere den beste måten å gå videre på! Med mindre / så lenge noen har vekt på markedsføring og salg og har disiplinen til å holde ut med fortsatte hindringer og utfordringer, hvordan kan noen forvente den profesjonaliteten og fortreffeligheten de leter etter!

3. Lytte; læring; leksjoner: Huseieren og hans agent trenger effektiv lytting for å avgjøre om salget er fornuftig, og om det er i kundens beste! Hvordan læringskurven fungerer og om en person ofte lærer de nødvendige leksjonene, avgjør om en klok beslutning er mulig og sannsynlig!

4. Logikk; langsiktig; logistikk: Beslutningen om å selge er ofte emosjonell, men når det er basert på et bestemt behov eller behov, er det viktig å bruke velutviklet og gjennomtenkt logikk for å identifisere muligheter og alternativer og gå klokt ut. !! Fordi for de fleste er verdien av huset deres den største økonomiske eiendelen, det er viktig å vurdere objektivt de langsiktige konsekvensene av enhver beslutning og de logistiske aspektene, for eksempel hvor du vil flytte hvis du selger og om det vil gjøre deg lykkelig og oppfylle dine behov, mål og mål. prioriteringer!

Beste tid til SELGE huset ditt avhenger ofte av dine personlige behov. Husk: når markedet er sterkt, selv om du sannsynligvis vil få en høyere salgspris, vil det også koste deg uansett hvor du flytter! Hvis du ikke vurderer dine behov, vil du ikke tilfredsstille dem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *