En nøkkelfaktor du bør vurdere når du kjøper et hus, bør ikke aksepteres

Av | april 2, 2021

Det bør tas riktig hensyn til overflatekonfigurasjonen av den foreslåtte plasseringen av huset, inkludert dets lettelse og plasseringen av dets naturlige og kunstige egenskaper. Du trenger ikke å være landmåler for å gjøre dette, bare stå nær det foreslåtte hjemmet, rette opp visjonen din og bestemme om du er over eller under omgivelsene. Du må sørge for at nettstedet ikke er oversvømmet, og sørg for at posisjonen din er høyere enn noen registrert flomhistorie i området.

Kontroller miljøet ditt riktig, finn ut hvor elver, fjell og alle andre vanlige eller kunstige elementer i området ditt er, forestill deg hvordan disse faktorene påvirker byen din under naturkatastrofer som kraftig regn, tyfoner, jordskjelv og andre katastrofer som har forårsaket flom og skred.

Det regnet hardt overdreven nedbør kan skje når som helst i løpet av året, kan forårsake plutselige flom, kan slå ned steinblokker, rive opp trær og ødelegge strukturer som broer og bygninger, og sørge for at plasseringen til det foreslåtte hjemmet ikke er på vei i denne vanskelige tilstanden.

Sterke tyfoner den kan bli skadet og forårsake ødeleggelse av bare noen få timers eksistens i noen områder, spesielt i området lavtliggende flate store regioner. Effekten er mer håndterbar hvis samfunnet ditt er omgitt av fjell, bare sørg for at husstrukturen din er sterk nok til å tåle slike katastrofer.

Jordskjelv det kan skje hvor som helst uten advarsel. Forsikre deg om at stedet ditt er borte fra skred som er utsatt for skred, høye strukturer og andre faktorer som kan komplisere når denne tragedien inntreffer.

Vurder også virkningen av andre katastrofer, for eksempel en tsunami eller storm, hvis den foreslåtte plasseringen din er nær åpent hav, kan du prøve å finne ditt hjem minst 15 til 20 fot over havet.

Med nøye inspeksjon topografi det foreslåtte nettstedet er gratis, bare bruk sikkerhetsinstinktet ditt og sørg for at ditt nye hjem og familien din er trygg.

Å lokalisere huset ditt på et trygt og usårbart sted på grunn av noen av naturkatastrofer som er nevnt ovenfor, garanterer ikke bare hjemmets og familiens sikkerhet, men sparer deg også mange unødvendige kostnader og ulemper. Tenk deg situasjonen til de menneskene med hus som var under vann av flom under tyfoner eller kraftig regn, og hvor mye de vil miste bare på grunn av et dårlig valg av sted å bo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *