Campello Homes Investing – Hvorfor kjøpe et hjem i El Campello

Av | april 9, 2021

I denne artikkelen vil jeg avsløre hovedårsakene til at alle europeere bør vurdere å bo i El Campello, etter å ha bodd i Alicante-området i mer enn 25 år. Jeg har faktisk mange grunner til å bli her, men det sier seg selv at 330 soldager i året er ganske nær listen min, men i tillegg til klimaet er livet her bare så mye bedre.

Så hvis du tenker på å leve i et varmere klima, er det nå riktig tidspunkt å bevege seg med nåværende eiendomspriser til omtrent et tiår lavt. I gjennomsnitt selges de fleste eiendommer 50 prosent mindre enn de ble spurt om for fem år siden, og det er fortsatt så mange nye eierløse eiendommer i El Campello.

El Campello ligger stille bortgjemt på Costablanca, bare 12 km nord for Alicante, så du er ikke helt isolert fra omverdenen, og du trenger ikke å være avhengig av en bil. Ærlig talt, hvis du virkelig bor i selve byen, trenger du virkelig ikke en bil, da alle lokale tilbud er lett tilgjengelige.

Campelo, som blir uttalt Campeyo, ligger så nær Alicante og Benidorm, hvor du også finner de fleste engelsktalende skolene. Det er lokale barneskoler og ungdomsskoler i El Campello, og det eneste kravet for EU-medlemmer er at barn på Campello rådhus blir registrert på den offisielle listen.

Tradisjonelt er de fleste europeere som bor her i hele pensjonsalderen, og hvorfor ikke, El Campello har en vakker promenade som går langs sandstranden med barer og restauranter hvor du kan kjøle deg ned eller til og med nyte den varme solen og nesten hele året . Det er også et grønt område av parken med et spesielt lekeområde for barn, sammen med en stor bar på terrassen som tilbyr en frokostspesial kalt Churros med sjokolade.

Det er også flere internasjonale restauranter i hele El Campello, så det er ikke nødvendig å gå komfortabelt ned til stranden og utforske byen gjennom Tapas-barene, som vanligvis er gratis tilgjengelig med en drink. Store supermarkeder finnes over hele Campello, og det lokale supermarkedet Carrefour ligger bare en fem-minutters kjøretur fra San Juan, hvor du også kan finne kinoer og lokale McDonald’s.

Campello er en ganske rolig by gjennom det meste av året, men ting begynner å gjenopplive mellom lokale fester i juli og oktober, og den mauriske og kristne festivalen kommer veldig snart. Innbyggere i El Campello som liker en drink eller to til de tidlige morgentimene er velkomne. Opptatt hele måneder vil også føre til mangel på gratis parkering på grunn av antall statlige ferierende i byen, ellers er det veldig enkelt å finne en permanent gratis parkeringsplass for lokalbefolkningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *