Boligkjøpere bør vurdere disse 5 viktige fakta

Av | mars 28, 2021

Siden verdien for huset deres for de fleste er den største eller en av de største eiendelene de har og / eller besitter, ville det ikke være fornuftig å være grundig, så villig som mulig, og å fortsette deretter? I stedet for bare å følge følelsene / hjertet ditt, er det mye smartere å grundig undersøke og undersøke disse 5 viktige komponentene før du fortsetter. Å kjøpe ditt eget hjem bør baseres på å ta i betraktning nøkkelegenskapene til både det spesielle huset, så vel som hva du trenger, vil, sette prioriteringer, oppfatte og har råd til! Med dette i bakhodet vil vi i denne artikkelen prøve å kort undersøke, undersøke, gjennomgå og diskutere noen av de viktigste tingene før vi fortsetter.

1. Dine behov: Begynn med å tenke på hva du trenger, i motsetning til hva du kanskje vil ha! Hvor mange rom trenger du og familien din faktisk og hvorfor? Hvor mange soverom, bad osv. Er det nødvendig, og hva tror du kan være optimalt så vel som omfanget? Hvilken husstil vil du forfølge, og er det noen fysiske hensyn som kan begrense alternativene dine? For eksempel, forventer du for øyeblikket eller forventer du i nær fremtid noen som bor i husstanden din med fysiske begrensninger for at trappetrinn kan være en utfordring? Når du ser på en hvilken som helst funksjon, må du vurdere størrelsen, formen, konfigurasjonen og tilstanden nøyaktig! Er det klart, flytter eller må du bruke betydelige ressurser, modifisering, oppgradering, etc. Hvis du ikke kan vurdere dem ordentlig, kan du ansette en ekspert som hjelper deg å bli kjent med dem!

2. Rimelige priser, inkludert depositum som kreves for nedleggelse, månedlige innbetalinger (inkludert eiendomsskatt, hovedstol og renter): Ikke bli rik med hus, men med kontanter – forlatt! Hva vil det gjøre hvis det skaper for mye stress / belastning eller verre? Vil forskuddsbetalingen du trenger føre til at du får for mye stress på kontantstrømmen osv.? Når du vurderer kostnader, inkluderer: pantelån og renter, eiendomsskatt, nyttekostnader, beredskapsreserver (inkludert reparasjoner, utskiftninger osv.) Osv.!

3. Verdi: Hvordan sammenligner prisen vi spør med markedsverdien? Husk at oppføringen og salgsprisen på en eiendom ofte er ganske annerledes! Be din valgte eiendomsmegler om å tilby en profesjonelt forberedt konkurransedyktig markedsanalyse (CMA) som sammenligner lignende eiendommer i et bestemt område som er solgt og til hvilken pris og de som ikke klarte å selge!

4. Geografisk område: Hvorfor bestemte du deg for å kjøpe i dette området? Har du et bedre forhold, kjøper eller leier?

5. Bekvemmelighet for transport / shopping m.m. Hvor viktige er faktorer for deg, som komfort i transport, shopping, gudshus osv. Hva med kvalitetsskoler, en følelse av sikkerhet og sikkerhet? I dagens verden og tilgang til internett er det relativt enkelt å gjøre lekser på disse og andre viktige områder!

Før du kjøper et hus, må du nøye gjennomgå og vurdere de forskjellige viktige faktorene som kan hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen! Smarte forbrukere bør fortsette med forsiktighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *