Å kjøpe en eiendom ligner på å kjøpe en båt

Av | mars 28, 2021

Når det kommer til stykket, er det å kjøpe en sovende eiendom som å kjøpe en båt; de to lykkeligste dagene er dagen du kjøper den og dagen du selger den! Å investere i ulønnsomme sedler (NPN-NPL) og betale ut overskudd er mine to lykkeligste dager som en seddelinvestor.

Du har allerede hørt det gamle ordtaket innen eiendom: overskudd oppnås når du kjøper. Hvor sant dette er, spesielt i musikkverdenen! Vi har funnet ut at du må vurdere alle kostnadene du får fra dagen du kjøper den til dagen du selger den, for å sikre at du ikke betaler for mye. Hvis ikke, kan du tape penger; noen ganger mye, noen ganger alt.

Mens du tilfeldigvis har en båt med noen varme og vage følelser, for eksempel hvis du tar den på vann for første gang, vil du ha mange faste kostnader. Hvis du lagrer det i vann, er det havneavgifter, vedlikeholdsavgifter, forsikring, hvis du finansierte det, og månedlige innbetalinger. Hvis du holder den hjemme eller på parkeringsplassen, må du beskytte den mot skitt, helst betale husleie, og i tilfelle en ulykke kan du ødelegge den eller sette den i vann.

Med NPN-er er det like spennende å endelig ta kontakt med en huseier som ønsker å bli, til tross for at han prøver å være usynlig. Dette fører vanligvis til å prøve å lage en betalingsplan for å tilbakebetale dem, eller å betale et engangsbeløp for tilbakebetaling er en god følelse.

Ellers er det død på nesten tusen stykker.

Noen ganger ser det ut for meg at mange tjenesteleverandører setter seg fast og tilslører oss i hjel; advokater, lappeleverandører, dokumentadministratorer, rehabiliteringsarbeidere, plenklippere, sikkerhetsvakter for eiendommer, takstmenn, fotografer, husrengjørere, byråer, rettshåndhevelse, fylkesskattebetalere, eiendom, helseinspektører, landskapsarbeid, huseierforeninger, verktøy, skogtjenester , søppelbærere, flomletter osv., som alle ønsker å få så mye penger fra deg som mulig hver gang noe blir flyttet eller skrevet.

Så det viktigste jeg gjør nå er å finne så mange utgifter som mulig før vi gir et tilbud om å kjøpe en seddel slik at vi kan ta hensyn til dette i kjøpesummen. En av de største vi har funnet i å lage mer enn femti notater, er at kostnadene vanligvis er høyere og det tar lengre tid å komme seg ut av land som forlater tvang. Og nå som vi vet noe om utbedring av eiendom, har vi nå likestilt de potensielle kostnadene ved reparasjoner av hjemmet med tilbudene våre, slik at vi vet om vi fremdeles kan tjene penger eller ha potensielt tap.

Nå er det på tide å vurdere uttrykket til den gamle snekkeren; «Mål to ganger, klipp en gang.» Med notater, sørg for at du kjører tallene innvendig og utvendig før du forplikter deg til å kjøpe et notat med alternativet «Beregn to ganger, kjøp riktig».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *