5 best bevarte hemmeligheter for ditt første boligkjøp

Av | april 1, 2021

I denne artikkelen vil vi snakke om noen hemmeligheter for å kjøpe det beste huset. Med disse hemmelighetene vil du kunne kjøpe dine drømmehus uten å bryte banken. Les videre for å lære mer.

# 1: Spar penger

Det kan være lurt å beholde pengene dine i minst seks måneder før du kjøper et nytt hus. Årsaken er at dette kan påvirke kredittprofilen din negativt. I øynene til potensielle långivere bør du være en pålitelig person. Dette vil hjelpe deg med å få høyest mulig lånebeløp. Hvis du ignorerer disse trinnene, vil du finne det vanskeligere å få et lån.

# 2: Forstå søvnkostnader

Den eneste forskjellen mellom å eie en leilighet og å leie den er prisen på å sove. De fleste kjøpere fokuserer på pantelån. Poenget er at du også bør vurdere andre kostnader, som medlemskontingent for huseiernes foreninger, verktøy og eiendomsskatt, for å nevne noen.

Hvis du skal kjøpe et hus, må du være forberedt på å betale for reparasjoner, eiendomsskatt og regelmessig vedlikehold. Så det kan være lurt å bestille penger for å betale søvnutgiftene dine. Tross alt vil du kanskje ikke risikere å miste den nye eiendommen din.

# 3: Ikke vær emosjonell

Du vil kanskje ikke være sentimental når du kjøper ditt første hjem. Å bli forelsket i en bestemt eiendom kan påvirke dine økonomiske beslutninger negativt. Du må forstå forskjellen mellom dine instinkter og følelser. Du må vurdere verdien av eiendommen du skal kjøpe. Med andre ord vil du kanskje ikke være besatt av hagen eller malingsfargen. Siden dette kommer til å være en stor investering, kan det være lurt å ta en klok beslutning.

# 4: Ta en titt på eiendommen

Det kan være lurt å inspisere huset fra alle vinkler og sørge for at det ikke har noen problemer. Kan du kjøpe en bil uten å sjekke den ordentlig? Det er bedre å leie tjenestene til en hjemmeinspektør. Gjennomgangen vil koste deg rundt $ 200. Men det er bra at du kan spare hundretusenvis av dollar. En ekspert vil gi deg en upartisk mening. Hvis huset du er interessert i å kjøpe har noen problemer, kan du forhandle med selgeren.

# 5: Tilbyr rettferdig

Tilbudet ditt må være rettferdig og rimelig. Tross alt vil du ikke fornærme selgeren av huset. Tilbudet ditt bør være basert på prisene på hus i nabolaget. Dette er viktig hvis du vil forhandle mye.

Kort sagt, dette er noen av hemmelighetene med å kjøpe det beste huset for familien din. Hvis du skal kjøpe ditt første hjem i nær fremtid, anbefaler vi deg å følge tipsene i denne artikkelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *