3 tips for å kjøpe land og bygge et hus til salgs

Av | mars 27, 2021

«Selg raskt huset ditt i Bronx, NY. Ring i dag og motta et øyeblikkelig kontanttilbud!
vi skal kjøpe huset ditt kontant i The Bronx New York … ikke vent måneder på at eiendommen skal selge huset ditt. Ring eller send oss ​​en melding i dag, så gir vi deg et tilbud innen 24 timer! – 347 685 9317
Å selge huset ditt med eiendom kan bli ekstremt stressende og stressende. Vi har hørt deg spørre «Hvordan selge et hus raskt» eller «Jeg trenger å selge huset mitt til Bronx, NY raskt.» Vi kjøper hus for kontanter og tar oss av alt for deg. Du trenger ikke kaste bort mye tid og energi for å finne et hus med eiendom bare for å få virksomheten til å falle i siste øyeblikk. Vi er spesialister på raskt boligsalg i og rundt Bronx og sørger for at vi kjøper et hus innen 14 dager eller mindre.

Som huseier er det aldri lett å selge et hus, et hus du sannsynligvis har brukt mye tid og energi på. Det er forskjellige trinn for det vanlige salget av et hus av eieren, som inkluderer:

Hjemreparasjon og rengjøring av huset.
Etter en fullstendig og grundig vedlikeholdskontroll.
Ta vare på alle detaljene i inspeksjonen.
Bronx House Rask salgsliste for kontanter.
Inventar av huset ved siden av eiendommen. Ugh!
Hvis flere kunder besøker hjemmet ditt for å se det før de faktisk fullfører noe.
Venter på at en potensiell kjøper faktisk skal kjøpe huset ditt.
Forhandle en markedsrente som kan svinge.
Listen fortsetter og fortsetter og du vil lure på «hvor raskt å selge et hus?» Vi har svaret! Vi vil kjøpe huset om 14 dager eller mindre i den tilstanden det er i, og vi betaler deg kontant. Du trenger ikke å bekymre deg for å gjenopprette, reparere eller utføre inspeksjoner. Og best av alt, vi tar oss av ALLE papirene, slik at du raskt kan selge huset ditt i The Bronx, New York.

Vi kjøper hus i Bronx, New York, og hjelper eiendomseiere som deg med å overvinne stresset og belastningen ved å selge huset ditt. Vi er klar over at det aldri er noen enkel beslutning å selge en leilighet, og det kan være basert på flere grunner, for eksempel skilsmisse, død, flytting, manglende evne til å betale pantelånet, etc. Vi trenger ikke å vite alle detaljene og aldri dømme noen. Vi vil bare tilby deg en rimelig kontantpris for å kjøpe ditt hjem i Bronx «As is.»

Enda flere grunner til å bestemme deg når du lurer på hvordan du raskt kan selge et hus i The Bronx, New York:

Unngå stressende papirer – når du vil selge et hus raskt, er det alltid mye papirarbeid involvert. Vi forenkler hele prosessen, gjør det ekstremt enkelt og muliggjør raskt salg av hus i Bronx i New York.
Reparasjoner – du trenger ikke å reparere eller renovere huset eller til og med rengjøre det! Vi kjøper hus i den tilstanden de er i, og de belaster deg ikke med å løpe og jage entreprenører for å få jobben gjort!
Begrensning av tilgang – Hvis du har mistet inntekt på grunn av tap av jobb eller skilsmisse, kan du kanskje ikke betale pantelånet ditt. Selv om du lister opp et hus, kan det ta flere måneder før salget faktisk er kjøpt.
Vi kan hjelpe deg hvis huset ditt er i en hvilken som helst tilstand og i maurtueområdet i Bronx i New York City. Og vi lukker i din tidsramme når du er klar!
Vi er din raskeste måte å selge et hus på. Uansett forhold, uansett beliggenhet, kjøper vi boliger i Queens, Brooklyn, Manhattan, Staten Island, Westchester County, Rockland County, Putnam County og Long Island, NY. Ring nå, og du vil motta et komplett kontanttilbud innen 24 timer. Ring eller send oss ​​en tekstmelding for å hjelpe deg raskt med å selge huset ditt i Bronx, New York! – 347 685 9317 – Vil du gjerne ringe ð ??????

Selv om en agent ikke kan selge huset ditt, kan vi hjelpe. (Noen ganger er det ikke for alle å selge et hus gjennom en eiendomsmegler.)
Og som en bonus …

du trenger ikke å rengjøre og reparere eiendommen
ikke kast bort tiden på å lete etter en agent du stoler på og kan oppfylle løftet ditt om å selge huset ditt raskt
du trenger ikke å signere en kontrakt som binder deg til en representant i en viss periode
eller håndtere papirarbeid og vente og lure (og håpe)
Vi vet veldig raskt om vi kan hjelpe deg, og i motsetning til å selge gjennom en agent, trenger du ikke å vente på om kjøperen kan få finansiering … vi er klare til å kjøpe akkurat nå!
Ring oss nå på: (347) 685 9317 eller https://www.fairofferny.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *